Új hozzászólás Aktív témák

  • Pompi

    MODERÁTOR

    válasz mindfreak #1595 üzenetére

    Miért az óva intés?

    Engem május 17-én műtöttek az Optik-Med-ben, PRK eljárással.
    Búvárkodom, rákérdeztem ugyan nem az orvosnál, hanem a műtét előtt a PRK recepciónál a hölgynél aki fogadott és azt mondta, hogy 6 hét után már lehet vízbe menni.
    Komolyan érdekel a kérdés, mert úgy alakítom a nyári programomat, természetesen a szemem az első, de mostanában kell döntenem egy búvártúrával kapcsolatban ami július 8-tól lenne.

    Kis beszámoló jelleggel egyébként, nekem egész tűrhetően zajlott az első pár nap. Csütörtök reggel kezeltek, aznap semmi bajom nem volt, szinte végig aludtam. Másnap délután volt a kontroll még addig is egész jól voltam, a Tobradex cseppentésekor volt csak kis csípő érzés. Aztán péntek estefelére kezdett ez fokozódni, egyedül arra az éjszakára vettem be egy Cataflam-ot és egy altató bogyót - biztos ami biztos alapon. A szombatom elment hasonlóan, aztán vasárnap reggel kivették a kontaktlencséket és aztán megszűnt lassan mindenfajta kellemetlenség is aznap. Fényérzékenység természetesen volt, de nem volt olyan drasztikus, mint pl. akinél olvastam, hogy a tv standby ledje is zavarta. A múlt hetet otthon töltöttem, kis tv nézés, inkább hallgatás és minimális notebook előtt levés. Ma jöttem először dolgozni - informatikus vagyok, szóval nem tudom a monitort elkerülni, de amennyit csak lehet igyekszem nem előtte eltölteni. Még nem látok jól, de türelmes vagyok, tudom, hogy ez ilyen. Most 3 nap kihagyás után (állítólag ürül a szervezetből a Tobradex) ma kezdtem Flucont csepegtetni. Meg közben műkönny ha úgy érzem.

    Feel Good Inc.

Új hozzászólás Aktív témák