Hozzászólok Aktív témák

 • WN31RD

  addikt

  Nekem is szemüvegem van (mínuszos), és nem gondolom azt, hogy rossz döntés lett volna szemüveget használnom. Egyrészt nem romlott tőle a szemem jelentősen: 1.5, 3 volt, amikor megkaptam, most pedig, 12 év után 2, 4 dioptria, mindez úgy, hogy rengeteget ülök monitor előtt.

  A szemtorna vagy talpmasszázs nekem egyszerűen nem éri meg. A szemüveget megveszem, felrakom, elvagyok vele, már megszoktam, nem zavar. Napi szinten elhanyagolható plusz energiát és időt igényel. Ezzel szemben egy abbahagyhatatlan (mert, mint írtad, visszajött a leszedett dioptria) szemtorna, stb. baromi sok időt venne el, ráadásul rendszeresen, és csekély pluszt adna cserébe.
  Napi x perc szemtorna helyett inkább 3 másodperc alatt felrakom a szemüveget, ami ráadásul azonnali és majdnem teljes mértékű javulást hoz. :)

  A szemműtét más tészta... majd ha kevésbé leszek bizalmatlan az ilyesmivel szemben, mint amennyire a szemüvegem zavar, akkor utánanézek a dolognak.

  ''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

Hozzászólok Aktív témák