Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Engem már azelőtt riasztott az a platform mielőtt ilyen aggodalmak felmerültek.
Lehet szerencsés vagyok, hogy eleve nem én vagyok a célcsoport.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Zanik
addikt
Ha figyelnél, akkor látnád, hogy pont hogy az EU basztatja most a Facebook-ot: [link]
De a TikTok miatt aggodalom az EU-ban is megvan: [link]
Tehát pont az EU az, amelyik mindkét irányba lő, ha úgy érzi, hogy az EU-n belüli érzékeny adatok veszélyben lehetnek.Sőt, én pl. tudok olyanról, hogy egy Németországban üzemelő HR cégnek (ami amúgy egy belga multi leánya) vissza kellett vinnie az összes korábban Indiába kiszervezett IT melót, mert bizonyos személyes adatok nem kerülhetnek ki az országból. Nem az EU-ból, az országból! Ennyit arról, hogy mennyire komolyan veszik az EU-n belül is sok helyütt az érzékeny adatokat.
[ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
it Számos nagy ország betiltotta már a politikusok körében a TikTokot, a Biden-kormány a jelentések szerint azonban teljes egészében betiltaná a közösségi appot, ha nem adják el tulajdonosai.
- Linux kezdőknek
- SUSE Linux
- potyautas: Buszon
- Enermax Revolution tápegységek 12VHPWR csatlakozóval
- Húsz éve ezek a márkák uralták a tévépiacot – mi lett velük?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- XMLTV EPG letöltő progi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jön a Dolphin Emulator a Steamre
- eMAG/edigital vélemények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új LG Gram 14 WUXGA IPS 16:10 Nano i7-1165G7 16GB 1TB SSD SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
- 4th gen. i7 félkonfig - Z97 / i7-4790 / 16GB / Arctic cooler
- Zotac Zbox CI547 Nano Mini PC (I5-7200U, 8GB DDR4, 250GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest