Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
-Skylake- #32 üzenetére
Komolyan nem értem, valaki mutassa már meg nekem, hogy én a TikTok/Kína (a kínai rendszer) mellett pártoltam volna... Vagy akár az ellen, hogy az USA betiltsa a TikTok-ot.
Sehol nem írtam, hogy bajom lenne azzal, hogy az USA korlátozni akarja a TikTok-ot. Azt nem értem, hogy csak azért, mert USA szövetségesünk, mi miért adjuk oda örömködve és boldogságban ugyan azokat az adatokat - amiket amúgy a TikTok is megszerez - amiket ugyan úgy felhasznál(hat), ha úgy alakul (és hát akár alakulhat úgy is) ellenünk. Miért nem akarjuk saját magunk birtokolni a saját adatainkat - legalább kontinens szinten?
Nem tudom amúgy, egy infotech fórumon miért kell ennyire politikai irányba elvinni a dolgokat - amíg én az adatkezelés oldalról (ha már infotech) igyekszem megközelíteni, addig a reakciók meg politikai ideológiákat szuszakolnak mögé.
Új hozzászólás Aktív témák
it Számos nagy ország betiltotta már a politikusok körében a TikTokot, a Biden-kormány a jelentések szerint azonban teljes egészében betiltaná a közösségi appot, ha nem adják el tulajdonosai.
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Revolut
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- E-book olvasók
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lexar ARES RGB DDR4 16GB Kit (2x8GB) 3866 MHz CL18 Fehér - Új, Gari + Számla, Ár alatt! BeszámítOK!
- VivoBook S531F 15.6" FHD IPS i5-8265U MX250 16GB 256GB+1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- Patriot Viper Gamer m.2 ssd nvme 4gen
- Intel Core i5-11400 6-Core 2.6GHz LGA1200 Box Processzor - Gari + Számla, Ár alatt! BeszámítOK!
- Thinkpad L380 13.3" FHD IPS i5-8350U 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, ujjlolv., gar
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest