Új hozzászólás Aktív témák

  • mikej95

    aktív tag

    Olvastam az felhívást itt topic összefoglalóban, Banggood topicban is nyugtattak, hogy nincs gáz. Nem a késések miatt vagyok ideges, azt már megszoktam az évek során.
    Pár ÁFA határ alatti rendelésem be van ragadva aug 8, 9 és 18 óta "Item sent abroad" állapotban, máskor meg szokták kapni "Arrived in the destination country" állapotot, mielőtt Budaörsön eldöntik, hogy ellopják (volt már rá precedens) vagy kézbesítsék őket szükség esetén némi pénz beszedése mellett.

    Mindenkinél így megy most, idén már augusztusban karácsony van, mint a plazákban és annyira nagy az elmaradás, hogy már országba érkezéskor le se csipogják őket kapásból?

    A másik ami érdekelne, ha egy csomagról úgy gondolják, hogy az vám/ÁFA köteles, de az bizonyítottan nem az (webshop, PayPal screenshot és a szokásos nyomtatvány) akkor semmi gond nincs vagy a 2500 forintos "Vámügynöki díjat" azért beszedik, akkor is ha lépre futottak? Mert úgy nagyon hamar nagyon drágává tud válni egy USB kábel. :(

    Másfelől fel nem bírom fogni mi mehet ott. Belföldi elsőbbségi csomagok és levelek 2, rosszabb esetben 3 nap alatt a címzettnél, nyomkövetési szám azonnal frissül, minden apró állomásról bejegyzés, 1 munkanapos üzleti csomag másnapra megérkezik, stb.

    Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'

Új hozzászólás Aktív témák