Új hozzászólás Aktív témák

  • Ybron

    senior tag

    válasz Ybron #78945 üzenetére

    Új Fejlemény!

    Nyitottam paypal-en dispute-t.
    Paypal írt hogy menjek be a helyi rendőrségre és tegyek feljelentést. Ok, ez megtörtént, elküldtem nekik a rendőrségi jelentést, a postai jegyzőkönyvet(ezt nem kérték, de elküldtem, mert marha rendes vagyok) és képeket is csatoltam a dobozról, meg a hamis súlyadatokról a dobozon, bár ezt látják a postai jegyzőkönyvben.
    Postán mondták akár hónapokig is eltarthat a dolog kivizsgálása, dobozt bevonták, elméletileg kap a jegyzőkönyvről egy példányt a feladó.

    Paypal ma írt nekem, hogy mivel ők nem tudnak magyarul, de dolgoznak az ügyön és ezért elnézésemet kérik, megkértek hogy ugyan vigyem el fordítóhoz a rendőrségi jelentést és fordíttassam le.
    Kicsit ezen berágtam. Miért is nekem kéne ezt elvinnem? Azt hiszik biztos én egész nap a gép előtt ülök és várom hogy írjanak és ha valamit kérnek akkor rögtön ugrok is.
    Ha én el tudom vinni egy fordító irodához, ahol kb 10-15 nyelven, hivatalos iratokat fordítanak, akkor nehogy már az USA-ba ne legyen hasonló, mikor már mindenhol ott vannak a magyarok.

    Kezdem marhára unni, mindig kitalálnak valamit, engem ért kár, mert a nagy DHL 80dkg írt a csomagra, mikor 4,25kg kellett volna és hát persze hogy eltűnt belőle 3 alkatrész.

    Kíváncsi vagyok mit ír majd paypal, de ha ragaszkodik a fordításhoz, valahogy megpróbálom azt kifizettetni velük, mert 2ft/karakter és van 6db A4 oldal.

    Az tetszik még paypalbe, hogy állandóan időhatárokat szab, mindig 72 óra minden. Menjek rendőrségre, van rá 72 órám, menjek fordítóhoz, van rá 72 órám(jó hogy ma márc 15. van).

Új hozzászólás Aktív témák