Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
A fogyasztói marketinges feladatokat felügyelő Yusuf Mehdi veszi át a helyét a Surface és Windows üzletágakért felelős igazgató helyért a Microsoftnál: Panos Panay termékigazgató ugyanis hosszú idő után távozott.
Elemezzük ki, hány helyesírási is stilisztikai hiba van a fenti mondatban.Aki hülye, haljon meg!
-
daninet
veterán
hirtelen nem találtam a gif-et amin Woody Harrelson pénzzel törölgeti a könnyeit
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Tigerclaw
nagyúr
A két legérdekesebb terméket nem igazán tudta sikerre vinni. A Neo meg sem jelent, a Duo-t meg félbehagyták, pedig volt mindkettőben fantázia és szerintem hasonló eladási számokat az is hozott mint a hajtogatós többi telefon a többi gyártónál miközben azok nem többek mint egy egyedi formájú, de hagyományos okostelefon. Én adtam volna a Duo-nak még egy évet legalább. Mondjuk összességében azt nem tudom, hogy ez a formátum mondjuk nyereséges-e, illetve mennyi bevételt hoz egy klasszikus flagship szériához képest... tehát van-e értelme az egész megoldásnak egyáltalán.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
myckie2
őstag
A Microsoftnál egy két Surface vonalon kívül mindenbe közel 0 energiabefektetéssel szálltak be és utána csodálkoztak, hogy senki sem akar prémium árat fizetni egy félkész termékért. Ott a Surface Pro X, ami akár sikerülhetett volna remekül látva az Apple példáját az M1-el, csak a Microsoft nem akart a kelleténél több pénzt és energiát áldozni rá.
-
clon
aktív tag
A NEO és a DUO androidot futtatott nem windows-t ezért nem szerethették a cégnél - a konkurencia telefonjai könnyebbek és jól felvezették már a fejlesztést is.
A surface pedig pont egyetlen konkurense lehetett volna az ipad-nek csak semmiben nem tudta igazán elérni HA sikerülne kicsit felnőni hozzá akkor lenne ott is eladás (meg HA nem lenne pofátlanul drága). -
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom Bezos nagyobb teret és pénzt ad neki majd hogy újragondolja az Amazon korábbi és jelenlegi hardware vonalát. A Microsoftnál szinte tradícióvá vált feladni a fejlesztéseket túl korán, sőt néha a célegyenesben. Mindent csak félgőzzel csinálnak.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
it Nem csak, hogy távozott a Microsofttól Panos Panay termékigazgató, de egyenesen az Amazonnál kötött ki a jelentések szerint.
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Inno3D iChill X4 RTX 3070 8GB doboz, garancia
- iPhone 14 PRO 256GB gold makulátlan kártyafüggetlen, fulldoboz! Akku 87%
- Nvidia RTX 3070 Founders Edition 8 Gb doboz, garancia (hibátlan)
- Módosított firmware IceRiver ASIC-ekhez! + eladó KS0!
- Lenovo T470s (12 GB RAM, 512 GB SSD, Intel i7 6600 U 2.6 GHz, 14" FHD)
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest