Hirdetés
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Luck Dragon #46 üzenetére
A 4K 60 FPS-t is kicsit szkeptikusan várom,mert már 2021 óta, a Snapdragon 778G illetve 780G idején is mondták,hogy mesterségesen van lekorlátozva a dolog, azért,hogy középosztályban ne legyen ilyen,akinek kell vegyen drágább mobilt, és ha megnézzük, ehhez tartották is magukat a gyártók. Ahol szvsz egyértelmű ez a dolog, azaz az olyan CPU-knál ütközik ki mint amilyen a MediaTek Dimensity 8300 Ultra is, ahol minden adott, a CPU, a RAM mennyiség, a tárhely nagysága és főként gyorsasága, aztán 4K 30 FPS van.
2021:
Samsung Galaxy S21 Ultra 4K 60 FPS
2024: -
válasz
GoodSpeed #45 üzenetére
Nagyon örülnék egy 4K/60 fps-es videó rögzítésnek, valamint egy 45 wattos gyorstöltésnek és egy nagyobb, 6,7 hüvelykes kijelzőnek. Az ARMv9 processzor is nagy előny lenne, mivel energiahatékonyabbá tenné a rendszert. Emellett a UFS 2.1-ről a UFS 3.1-re való váltás jelentős gyorsulást jelentene. Ezek azok a funkciók, amelyek a leginkább tetszene nekem.
Nincsenek ám nagy igényeim -
válasz
Luck Dragon #44 üzenetére
Az A54-hez viszonyítva szerintem is, ami szerintem fontos újdonság az A54-hez képest:
1. ARMv9
2. KNOX Vault
3. UFS 3.1
4. 4K 60 FS
5. 144 Hz (ebben én sem vagyok biztos)
6. WIFI 6E -
-
válasz
Luck Dragon #42 üzenetére
Az Exynos 1580 járt Geekbench-en, és a Samsung sem cáfolta, hogy tényleg az Exynos 1580 volt. Sőt AnTuTu-n is.
https://mobilarena.hu/hir/sokat_fejlodott_az_exynos_1580.html
Tudjuk milyen RAM-ot kap, kiderült,hogy UFS3.1-gyel jön, a Nanon általában valós, mért eredményeket hasonlítanak össze. -
-
válasz
Luck Dragon #40 üzenetére
De abban a hozzászólásomban nanoreview.net link van.🤣
Amúgy ja Gsmarena tekintetében, szerintem is felelőtlenség pletyka alapján feltölteni. Xiaomi 11 Lite 5G NE-nél pl az szerepelt, hogy a hátlap üveg úgy rémlik.🤣 -
-
Amúgy az A56 is fent van már:
Exynos 1580 vs Dimensity 8300 -
johnny500
tag
válasz
PirosHello #36 üzenetére
Köszönöm az infót.
-
Minap Mediában állok az okos pultnál.. Egyik srác mondja a másiknak most mutattam meg a csajomnak, azt mondja randa. Na be is csatlakoztam mert épp előtte mutattam én is páromnak. Megszólal: Randa.. Jól van így hirtelen jó páran egyet értettünk, hogy ez most nem talált Samuéknál. Persze ízlések és pofonok, de ez az oldalsó vezérlőgomb sziget nagyon nem jó.
-
PirosHello
senior tag
válasz
johnny500 #30 üzenetére
4 hónapja váltottam A52s-ről új S23-ra. Sokkal kompaktabb, sokkal formásabb, kamerában sokkal jobb és teljesítményben sem ua. a kategória, viszont az üzemidő nem valami acélos. Az A52s-nél (ami már 2 éves volt) is még 1-2 óra készenléti időben gyengébb. De nem vészes, meg lehet szokni, főleg ha van a közeledben/autódban vezeték nélküli töltő.
-
GEPESZ66
veterán
Elnézést, hogy itt kérdezem meg.
Az A36 esetleg hozhatja az A55 szintjét?
Az A36 lesz a céges alaptelefon.
Ráfizetéssel lehet majd kérni A55-öt, vagy majd A56-ot. -
Cobra.
őstag
Én is örülnék normális méretű középkategóriás telefonnak. Hiába van elfogadható áron használt S22, semmi szükségem csúcskategóriás processzorra, ami feleslegesen elfűti az akku kapacitását, és a nehéz és sérülékeny üveg hátlap nélkül is megvagyok.
-
Crafter32
őstag
Szegény telefon nagyon csúnya. Mondjuk az idei Samsungok a fekete kamera kerettel kifejezetten rondák lettek.
-
-
Redneck
nagyúr
Az A55 jobban tetszett külsőre, de mostmár megvárom ezt. +4GB RAM, +20-30% teljesítmény, 45W gyorstöltés. Szolgáltatás mellé jó lehet.
-
Én sem értem, miért nem lehet egy kissebb méretű telefont piacra dobni, plusz az az oldalsó gombszigetet tüntessék már el. Ocsmány és még csak nem is kényelmes...
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
Dehogy tetszik
-
Milyen jó színei vannak ennek a
SonySamsungnak! -
paatrick
őstag
"A statisztikákból látszik, hogy az S24-et többen vették, mint az S24+ -t. Ultrát most nem hozom ide, mert az tudásban jóval több, de az S24 és S24+ ugyanaz, mégsem a batár telefon a kelendőbb a kettő közül."
A prémium/luxus kategóriában már nem számít az ár-érték arány. Ha annyi pénzed van akkor már azt veszed ami a legjobban tetszik.
Bár kicsit sántít az összehasonlításod mert az az S24 sokkal olcsóbb mint az S24+. De telefonnál amúgy is el van csúszva a fenti tézis, mert sokan erőn felül vesznek flagship telefont.
-
Az3,hogy a lakosság X százalékának lenne erre igénye, még nem ok, nekik ott van az S osztály legalsó tagja,ha nem tudja megfizetni, akkor lehet eltolni a biciklit, másik márkához. Nem lenne gazdaságos a Samsungnak,ha A osztályban is nyomna egy ilyen modellt,mert pl A5x-et sem engedhet meg mindenki magának, akkor mi legyen? csináljanak A16-ból minit? Az meg gyenge, akkor csipognának azok, akiknek a méret pipa, az ár pipa, csak éppen a telefon súrolja a használhatatlanságot.
-
-
sajo13
senior tag
Szerintem lenne igény a "kisebb" (kb 69-70mm széles, 6.1 - 6.2") , kézben jobban tartható és kezelhető telefonokra is közép vagy alsókategóriában, kb 150.000 Ft környékén.
Most nincs a piacon ilyen.
Ahogy mondod, 300-400 ezer között lehet választani Samsung S24-S25-öt vagy Pixel 8 illetve 9-et.
A statisztikákból látszik, hogy az S24-et többen vették, mint az S24+ -t. Ultrát most nem hozom ide, mert az tudásban jóval több, de az S24 és S24+ ugyanaz, mégsem a batár telefon a kelendőbb a kettő közül. -
-
Ricardo
titán
Egész pofás.
Az árára azért kíváncsi vagyok.
Meg a tesztekre, mert ez azért nem hangzik rosszul."arra viszont már teljesítményteszt eredmények céloznak, hogy az utóbbi komolyabb hardveres fejlődésen esik keresztül a 4 nm-es Exynos 1580 bevezetésével."
-
paatrick
őstag
"Vagy a belépő, illetve középkategóriában csak a nagy méretű telefon a menő?"
Nem a menőség, hanem a praktikum dominál. Indiában, Kínában, Afrikában sokaknak nem telik telefonra, tabletre, TV-re meg még külön pc-re is. Így egy eszközből kell kihozni mindet, ez pedig az olcsó de nagy telefon lett. Ez egy jó 1 milliárd fős piac.
Emellett a fejlett világban is bejött ugyanez a trend. A belépő telefonok kiváltják sok esetben a pc-t, amit lehet már be se kapcsolnak otthon, mert telefonon megy a facebook, a youtube, tiktok akármi más faék egyszerűségű szórakoztató program, középkategóriában meg már a játék is tényező ami nyilván jobb egy nagyobb képernyőn.
Az átlagembernek a nagyobb=jobb.
Nekünk meg marad a sírás hogy 300 vagy 400 ezerért vehetjük meg a "kis" telefont
-
-
Nekem tetszik a dizájn , bár picit vékonyabb kávákkal jobban tetszene.
-
-
thesis61
csendes újonc
Miközben android 15 és one ui 7 lesz a fedélzeten, az s24 szériások még mindig nem tudják, mikor kapják meg a 15-öt, a galaxy AI magyaritásáról nem is beszélve. A samu ezen politikája elég gusztustalan !
-
klaya86
senior tag
A vastag kávákat leszámítva nem néznek ki rosszul. Szokásos Samsung design. Érdekes ez a kamera sziget. Vagy 5 éve rengeteg telefon hátulja nézett ki így. Most újra visszatérnek hozzá.
-
janeszgol
félisten
Szép a dizájn, tetszik nekem. Én elviselnék egy ilyen egy A40 vagy A41 méretben. Inkább az előbbi.
-
sajo13
senior tag
Azért miért van, hogy mindegyik A szériás Samsung is tepsi? Miért nem lehet egy Samsung S széria méretű telefont összehozni az A-sok között? Úgy értem kb. 70mm szélest, 6.2" méretűt?
Vagy a belépő, illetve középkategóriában csak a nagy méretű telefon a menő?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem csak állóképen lehet megtekinteni a hardverben erősítő középkategóriást.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest