Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    Van egy Beelink Mxiii-as androidos lejátszóm, amin kodi 16.1-es fut. Kiegészítőnek felraktam alá a Sorozatbarát-ot és a Filmecske appokat. Minden jól is működött egy ideig, de mostanában a Sorozatbarát csak végig lépked az elérhető sorozatrészeken és a végén kiírja, hogy adatfolyam nem elérhető. Sorozatbarát klubban be vagyok regisztrálva, internet elérés van, de mégsem tudom mi lehet a probléma.

    2: mivel nekem ez a média lejátszás bejött, szereztem anyuméknak is egy ilyen Beelinket. Usb-ről tökéletesen mennek is a filmek, borítók, leírás is van, de a Filmecske kiegészítőt nem tudom feltelepíteni, mert nincs benne a Movieshark reposityben. A jelenlegi verzió 1.0.1, amikor magamnak rajtam fel, akkor még az 1.0-val csináltam és azóta sincs bajom vele.
    Exodus+ megy, de ugye ott nem minden magyar, a szülők meg már nem fognak nyelveket tanulgatni öregségükre.

    3. A youtube app sem megy már. Bejelentkezésre hivatkozik, de hiába járom végig az ottani üziben leírtakat, akkor sem változik semmi. Lejátszás nem megy, be sem lép az alkalmazásba.

    Tudtok megoldást ezekre a problémákra? 17-es kodira nem szeretnék frissíteni, mert ezektől eltekintve maga a progi tökéletesen működik.

Új hozzászólás Aktív témák