Hirdetés

2019. február 20., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-12-01 20:39:56

IT café

KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9422) Mike88 válasza huliganboy (#9421) üzenetére


Mike88
(senior tag)

Egy egész picit halkabb, nem számottevően. Sztem ugyanolyan technológiával működik mindkettő, és úgy egyébként szvsz mindegyik, volt már nálam 6-7 különböző távirányító, működési elvét tekintve egyik sem azt a "klasszikus" érintőpárnát használja. (Sorry, nem tudom mi rá a szakkifejezés). Mindegyik "mikro kapcsolós" azaz egy domború lemez zárja az áramkört. Nagy kérdés szokott lenni ez a kattogás, de ha valaki tud olyan légegér, mini billentyűzet comboról, ami a "klasszikus" érintőpárnás elven működik, az ne tartsa magában, mert mindenki ezen kattog :D hogy kattog vagy nem kattog...
Egy megoldást tudok erre, IR vevő akár windowshoz (ennél nem tudom hogy működik a tanítás) vagy IR vevő OE/LE rendszerhez, ennél remote.conf file-ban kell megadni a gombokhoz tartozó funkciókat, nem bonyolult eljárás és persze választasz egy olyan klasszikus távirányítót, ami megfelel vagy Harmony.

Bal oldalt a Wetek gyári távja, jobb oldalt az RC11, a Rii-t nem szedtem még szét, max. majd akkor ha szükséges lesz, de tuti, hogy kb. így néz ki az is.
Engem nem szokott érdekelni ez a kattogás, de tudom, hogy sokaknak nagyon fontos szempont. Volt már több hagyományos Amiko box nálam és jelenleg is van kettő, na az a távirányító a császár a kattogásban, az már engem is zavar egy kicsit, ha ahhoz egyszer hozzá tudsz szokni, akkor többé nem zavar a kattogás. Ajánlom tréningre. :)

Úgy egyébként a Wetek távnál az OK, meg a nyilak vannak műanyagból, szóval mondom, a gumi valamennyire tompítja a kattogást, a többi gomb gumi rajta.
Rii i13-on az összes gomb gumi, a nyilak is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.