Új hozzászólás Aktív témák

  • horki

    tag

    válasz LouiS22 #9178 üzenetére

    Na jó, akkor megprobálom érthetöbben. Ha figyelmesen visszaolvasol, abol indultunk ki, hogy külföldön müködik, én használom. Persze, hogy nem érted ha nem olvasol vissza. Csak belekottyantottál, hogy: " Tévedés. Már eleve illegális, hogy egy tartalomszolgáltató....." A TV dijja, havi 25 illetve 23 € ba kerül havonta Németországban és Ausztriában is. ITT olvashatsz arrol, hogy a legfelsöbb osztrák biróság elütasította azt a kérelmet, hogy a TV kártyákkal felszerelt számítógépek dijjkifizetésre kötelezhetöek.

    Erre vonatkozott a 25 € Elismerem a "propaganda" kifejezés kicsitt erös volt. Én a mindennemü közszolgálati adókat neveztem így. A "kijelentés" meg arra vonatkozott, hogy ha kijelented illetve lejelented és nem is nézed (arra hamar rájönnek és komolyan megbüntetnek) a TV készüléked, akkor nem kell a fizetned a havi 25 € díjjat.

    És mint elöbbi postomban említettem a közszolgálati adokat német nyelvterületen streamelik hivatalosan nézheted stb. Az más, hogy trükközni kell, hogy DE böl A t nézd vagy forditva. És ITT az osztrák igzságügyi miniszter bejelentése, hogy a Stream megnézése (ha nincs letöltés) nem illegális. Itt elmondanám, hogy a magyar vonatkozását a dolognak nem ismerem, de szerintem lehetne biróság elött a német gyakorlatra hivatkozni. Ennyi.

    Hosszúra sikeredett nem tudom mennyire érthetö, mindegy...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák