Új hozzászólás Aktív témák

  • huliganboy

    addikt

    válasz zoltan6 #8110 üzenetére

    Mondhatni az én hibám, bár hetek óta azon dolgoztunk, hogy a közösségnek újra elérhető legyen az oldal, illetve a repo is rendesen működjön. Hozzá kell tenni, én de szerintem beszélhetek a fejlesztők és segítők nevében is, hogy az egészet a PH közösségért csináljuk, és ide is koncentrálunk igazán. Ebből kifolyólag itt mindig azonnal jeleztük/jelezzük ha változás van és itt meg is található a topic összefoglalóban a változás. Így aki akarja megtalálja a dolgokat.

    Hozzá kell tenni, napi 20-60 privátot kapok, mind technikai mind IPTV ügyben. Ennek 90% IPTV ügyben keres úgy, hogy nem felel meg a feltételeknek, de még arra sem hajlandó, hogy megfelelően kérjen (nem mint ha akkor megkapná), tehát név,email, rang etc., de még vagy 2x 3x rápróbál, hogy figyelj már stb. És itt nem az évek óta regisztrált újoncokról van szó, hanem az 1-2 hónapja illetve 1-2 napja regisztráltakra. Elolvasni is időbe telik, nem hogy válaszolni.
    A másik 10% pedig privátban kér segítséget, különböző technikai ügyekben.... HAHÓ erre találták ki a fórumot. Ha tudunk segítünk, ha nem valaki segít vagy sajnos nem.
    És itt a gond. beregel az újonc, letölti a repoban lévő kiegészítőket és soha nem néz fel többet... Nem lesz tagja a közösségnek, nem teszi hozzá a tapasztalatait a fórumhoz...

    Nah szóval javítottam a weboldalon is a címet, hogy mindenki lenyugodjon a pi....ba ;]

    Coming Soon:

    Weboldalon hamarosan elérhető lesz BUG report valamint javaslati tábla.

Új hozzászólás Aktív témák