Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • remex

  tag

  Általában minden légegeret - legalábbis nekem két teljesen különböző van, és azokon így működik - egy gombnyomással át lehet állítani navigációs módba. Ezután ha megnyomom még a vissza gombot, azonnal eltűnik a kurzor is és a menü feliratok is (tehát max 2 gombnyomás Kodi alatt). Utána hiába mozgatom, amíg nem állítom vissza újra légegér módba, addig csupán a mozgatás hatására nem fog megjelenni a kurzor vagy a menü.

  PC irányítása Android telefonnal: ehhez én Unified Remote progit használok, szerintem tökéletes.

  Android kütyük irányítása Android telefonnal: ehhez szerintem a legjobb a Droidmote Server/Client (sajnos csak rootolt cuccot tudsz vele irányítani, de azt tökéletesen).

  KODI irányításához: bármely platformon is fut a Kodi, a Yatse a legjobb!

  Nekem egy LG G2 telóm van, amiben infra is van. A beépített progijába az összes infrás készülékemet helyiségenként beprogramoztam és mindent kiválóan tudok vele irányítani.
  Ezen felül természetesen ott figyel mindhárom fent felsorolt progi a telón, és ezekkel - az asszonyon kívül - szinte bármit tudok vele otthon irányítani :)
  Azokból egyébként a Pro verziót használom, a három progi összesen nem került többe 7-8 dollárnál, annyit pedig bőven megért!

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák