Új hozzászólás Aktív témák

  • ontheground

    tag

    válasz ontheground #22587 üzenetére

    Lenne egy javaslatom ezzel kapcsolatban a Movieshark addon fejlesztőknek. A https://filmezz.eu tanúsítványát megtekintve Firefox böngészőben, a "Tulajdonos / Általános név (CN)" résznél is az "sni.cloudflaressl.com" szerepel, tehát teóriám igazolódni látszik. Kipróbáltam egy fapados Links böngészőben is, az kapásból SSL hibát dob az oldalra, a http://filmezz.eu-t kérve is. Mondjuk az addon beállításainál is "http://filmezz.eu" szerepel oldal-ként, de szerintem 100%, hogy az addon minden http kérésnél átvált https-re.

    A következő verziófrissítésnél a repóba bekerüléskor le lehetne-e cserélni ezt a pár sort a plugin.video.movieshark.zip-ben az addon.xml fájlban?:

    <requires>
    <import addon="xbmc.python" version="2.1.0"/>
    <import addon="script.module.resolveurl" version="5.0.00"/>
    </requires>

    erre:

    <requires>
    <import addon="xbmc.python" version="2.7.9"/>
    <import addon="script.module.resolveurl" version="5.0.00"/>
    <import addon="script.module.requests" version="?????"/>
    </requires>

    Így fel sem menne olyan Kodi-ra, ahol nincsenek meg a megfelelő függőségek. Sajnos a script.module.requests-hez nem tudom hanyas verziót lenne érdemes kikötni.
    Így lehetne arra hivatkozni, hogy a kiegészítő nem kompatibilis régebbi Kodi, Open/Libreelec stb. verziókkal az oldal miatt, nem kéne azon rágódni, hogy felmegy, de nem működik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák