Új hozzászólás Aktív témák

  • Metacska

    aktív tag

    Köszönöm a válaszokat az elektromos rollerrel kapcsolatban, külön köszi SP!T!. A Ninebot ES2 mellett a Xiaomi M365 is benne van a tarsolyban, gyakorlatilag azonos specifikációjuk van.

    Egyébként a tényleges napi távom oda-vissza úton 18 km. Mindezt sík terepen és szinte végig bringa úton. Azért nem veszek robogót, mert van, és késő ősszel - télen nem használom, mert nagyon be kellene öltözni, hogy ne fázzak és ne vegye igénybe a menetszél az izületeimet. A rollerrel száraz időben télen is lehet közlekedni, mert nem "tudsz" vele olyan gyorsan menni, hogy fázz rajta.

    Dr.Zoo Köszi, de ez már túl nagy méretű, emeleti lakásban lakom, illetve szempont, hogy a munkahelyemen be tudjam vinni az irodaházba. Az átalad vásárolt típushoz egy garázs kell. :)

    Firefox1996 150e Ft-ból nem tlaálsz olyat, ami 1 töltéssel bírja a napi 28 km-et. A Ninebot ES2höz lehet venni kiegészítő akkut, mellyel a hatótáv 35-40 km. Az akkut valamiért nem szállítják Magyarországra a rollerrel ellentétben. De ha mindkettőt megveszed, akkor 165-170e Ft körül van a teljes vételár.

Új hozzászólás Aktív témák