Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Crus

  aktív tag

  válasz WATERDACA #44 üzenetére

  Valójában minden frakciót össze tudsz rakni, hiszen vannak itemek, melyek adott frakció morálját boostolják, ráadásul még scroll is van rá, nem is kevés. Ingyen cirka 10 db. moral boost scroll található a játékban, a kereskedőknél min. ennyi.

  Nem hiszem egyébként, hogy egy order & finesse frakció olyan messze állna egymástól. És mégis, amikor egy power frakció tettem order mellé, az kapásból 1-el magasabb morállal kezdett. Lófax értelme van ennek, mert ha akarom simán megkerülöm, csak fárasztó időhúzás, mint ebben a játékban kb. MINDEN.

  Még annyit erről a bugról, hogy a fő képernyőn gyakran MÁS morált jelez, mint az erre szolgáló kari/unit menüben. Pathetic.

  Vicces, amikor felajánl ez a romhalmaz 2 lehetőséget, hogy pl. Power = erővel old meg a gondot, vagy Order = a törvények és a rend elvei szerint. Majd nézem a skill fám és kéne Power pont... rányomok, erre közli a kari, hogy bocs nem, ez az elveim ellen van! De azért sorba segít előholtakon, sőt ha akartam volna, az egész nyomorult játékot élőholtak seregeivel vihettem volna végig PALADINKÉNT! Fetrengek. :DDD

  Nálam is lepergett a végjáték, de csak fokozta a csalódottságot. Úgy értem oda, hogy már RÉG elértem a 30-as LVL cap-et, ergo jó pár csatának semmi értelme nem volt, mert se a karim, se az egységeim már nem tudtak hová fejlődni. Röhej.

  A legnagyobb mindfck azért akkor ért, amikor a játék a cirka pár mp-es endsequence végén közölte, hogy nincs itt vége, majd folytatódik a történet, addig csináljam a többi questet? Milyen többi questet? Minden ki van pucolva! :(((
  Magyarul eleve DLC-re gyúrtak, ezt közben olvastam is, hogy a játék fejlesztése közben már a DLC-n is dolgoztak. Értelmes mondhatom... nem fért bele a 60 eurómba a DLC? A teljes történet?

  Ja és mióta kijött a csUdálatos patch, azóta játékonként 1x összeomlik... a patch előtt soha nem csinálta. A legviccesebb, amikor a nyertes csata 3/4-nél crashelt tegnap.

  Ez a játék továbbra sem több egy durván megkésett, 2010-es színvonalú, rettenetesen optimalizálatlan és fárasztóan igénytelenül felépített középszar RPG-nél. Ilyen 5$-os bundle csomagok részeként fogja végezni nagyon hamar az is biztos, mert ezt megmenteni nem lehet, az alapjaiban el van cseszve.

Hozzászólok Aktív témák