Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • WATERDACA

  senior tag

  válasz Throst #27 üzenetére

  Nekem elsőként a farkasok jöttek a kihalt falunál, lehet hogy azért mert Paladin vagyok és más a kezdő út.
  Nekem eddig semmi veszteség, pedig strong enemy volt az egyikük.

  Vegyes érzéseim vannak, egyrészt a grafika tényleg gány, szerintem Witcher 3 után aki ezt kipróbálná hányingert fog kapni. Tehát nem értem, új játékosokat hogy akartak bevonni.
  Ez mondjuk a legkisebb baj nekem, mert pl. felülnézetben jól néz ki a játék, csak dialógusnál nagyon kijönnek a hiányosságok stb.
  A zenék jók lettek, a szinkron nagyon változó.

  Nem PC baráti a játék, ez megmutatkozik a Denuvoban + az irányításban is. A kamera nem olyan rossz a csatáknál, szokni kell. Én mindig csata előtt beállítom a kamerát, és úgy nem zavar közben.

  A legnagyobb gond a játékkal az hogy szerintem új játékosokat nem fognak bevonzani ilyen minőség mellett, de a veterán KB játékosoknak se feleltek meg, mivel rengeteg mindent kihagytak, átgyúrtak, felületesen oldották meg stb.

  Egynek jó, de a 2008-as széria fényévekkel jobb volt.

  Sajnos voltak előjelei, hogy nem lesz sikertörténet a játék. Bétát kihagyták, ami eredetileg lett volna, kiadó váltás is történt valami, ha jól emlékszem.

  A csaták jól sikerültek, van bennük gondolkodás és logika, ez tart a játékban. Bár most sok időm nem lesz játszani (magánéleti dolgok stb.), remélem a PC-s problémákat megoldják és patchelik addig. 20 eurónál tényleg többet nem ér a gamma, ez a szomorú.

  Egyre távolabb került megint az az érzés, hogy egyszer újra Homm és KB méltó játékot kapjunk újra. És ez a legrosszabb egészben... :W

  u wanted, i got it

Hozzászólok Aktív témák