Új hozzászólás Aktív témák

  • elithun

    őstag

    Még anno 2007 környékén (~14 évesen) mikor a PH!-t olvasni is alig mertem, nemhogy regisztrálni (mert csak annyit tudtam róla, hogy itt bizony szakdolgok vannak, és mielőtt beszélsz nem árt érteni is valamit a témához :D ), egyik általános iskolai barátom tagja volt egy játéktesztelő oldalnak (végigjátszották a játékot, majd írtak róla, a szokásos recept). Az oldal nevére nem emlékszem már sajnos, csak, hogy extra.hu-s domainen volt. Akkoriban minden a játékok körül forgott, így az, hogy a cimborám meg többi szerkesztő ezzel foglalkozott az nagyon menőnek hatott nekem. Az egyik ottani szerkesztőt hívták elithunnak.
    Az oldal 1-2 éven belül meg is szűnt, így mikor 2009-ben rávettem magam, hogy regisztráljak a PH!-n, akkor regisztráláskor elegánsan felvettem a játéktesztelős oldal szerkesztőjének a nevét, bízva abban, hogy senki nem jön rá a turpisságra. :))

    Manapság néha arra gondolok, hogy a nick miatt talán nagymagyarnak tűnök miközben nem jellemző rám, de nevet emiatt nem fogok váltani, mert a mögötte lévő sztori mindig eszembe juttatja a tinédzserkori IT-s szárnybontogatásomat. :)

    „Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

Új hozzászólás Aktív témák