Hirdetés
- Windows 11
- Vallásorientált tech céghez csatlakozott az Intelt korábban vezető Pat Gelsinger
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Bitcoin topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a legutóbbi betette a kaput, nem használok G. termékeket (gmail az egyedüli, ezt minden eszközömön böngészőből érem el, nem applikációból) , és haver kocsijával mentünk valahova, az ő telefonjával navigáltunk.
A Waze piros lámpánál reklámokat dobál, hát én ezen teljesen kiakadtam, hova még...??
Magánvéleményem, maga a G. kereső sokkalta roszabb mint volt mert az első oldalon csak a fizetett, akkor is ha messze nem releváns a találat.
Kedvenceim, gyöngyszemek, rákeresek egy kifejezésre, nem konkrét termékre, és kidobja hogy "Relaxációs zene" vásárlása
Yutubbal elvagyok, nem olyan az se mint volt de eléggé jól kiszolgálja az igényeimet. Igaz a YT. kereséseim 90-95%-a szakmai, elektronikai.
Sajnos 2 hetet elindult náluk a buli,azóta 4x írta ki hogy reklámblokkolót használok és kapcsoljam ki.
Ezt az évet adom és jövőre nem lehet reklám nélkül nézni az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
it A Google egyik vezetője arról beszélt a nagy trösztellenes per során, hogy rengeteg riválisuk van, a fiatalok által diktált trend pedig Google nagypapává változtatja őket egyes nézetek szerint.
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- 16GB G.SKILL Trident Z Royal 4600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest