Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap Brave alatt is vacakolt, de ma működik.
-
Hááát, ha Neked ugyan az maradt, akkor
a.) nem frissíted
b.) nem régóta használodLegutóbb Chrome-ban bekerültem valami tesztelős béta bármibe, nem tudom, h hogyan és nem tudtam kilépni... jobb klikkre lett pár új menü, pl. tabon belüli keresés. Az egyszerű címsáv+könyvjelzősáv telerakva sz@rsággal. Family link és a gyerekeknél a beállítások megintcsak ehh, egész családi csoportot törölni kellett, gyereknek új címet regelni, mert YT-on nem látott kommenteket sem, pedig a kora szerint már kellene. Mellesleg a family link "védelmét" lazán megkerülték a telefonjukon, nem tudom hogy, de legalább valamihez már értenek... Gmail a rengeteg tabbal, a beleerőltetett chat, spaces, stb. dolgokkal... OK, kinézet kicsit javítható. gmail sidebar már nincs havi/heti naptár nézet, csak ez a f0s van. Stb...
-
+1
A Bing egy katasztrófa, használhatatlan.
A Gugli meg maga alatt vágja a fát, pont azt veszíti el, amiért megkedveltük. Egyszerű, semmi csicsa, jól használható... volt. A gmail is már inkább irritáló, mint hasznos. A Chrome-ba minden újabb funkció egy kikapcsolhatatlan nyűg, Brave-ra váltottam (ez is Chrome, de mégsem), a YT-on pénzt nem ér a tartalom 80%-a, szal. ehh...
Új hozzászólás Aktív témák
it A Google egyik vezetője arról beszélt a nagy trösztellenes per során, hogy rengeteg riválisuk van, a fiatalok által diktált trend pedig Google nagypapává változtatja őket egyes nézetek szerint.