Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
+1
A Bing egy katasztrófa, használhatatlan.
A Gugli meg maga alatt vágja a fát, pont azt veszíti el, amiért megkedveltük. Egyszerű, semmi csicsa, jól használható... volt. A gmail is már inkább irritáló, mint hasznos. A Chrome-ba minden újabb funkció egy kikapcsolhatatlan nyűg, Brave-ra váltottam (ez is Chrome, de mégsem), a YT-on pénzt nem ér a tartalom 80%-a, szal. ehh...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Rayyy
senior tag
Erre az adatgyűjtési botrány-jelenségre mondanék egy analógiát, ami talán leírja, hogy hogy gondolkodom róla:
Van ugye a profi országúti kerékpár sportága. Ahol egyébként nagyon tehetséges fiatalok 2 heti versenyzés után is csukott szájjal mennek fölfelé 97%-os emelkedőn 50-nel 4 órán keresztül... na szóval itt senki nem doppingol. De néha kiderül 1-2 emberről, hogy nála találtak valami csúnyaságot, amit egyébként szegény az asztmájára szedett, merhát' alig kap levegőt És akkor őt meg kell hurcolni, mert hogy képzeli.
Körülbelül ez lehet az IT óriások körében is. Senki nem gyűjt kontroll nélkül adatot, senki nem használja csúnya dolgokra, mert ők jók. Azért léteznek, hogy az emberiségnek jó legyen, és amúgy is sustainability. Csak néha kiderül, hogy mégis volt szürke zónás adatgyűjtés, és akkor nagyon kell haragudni.
Nem vettem észre, hogy a gmail használhatatlanabb lenne, mint 4 éve. A chrome-on sem vettem ilyet észre. A YT-on azt nézem, amire rákeresek. Ha ajánlásokat nézek, akkor azt a kereséseim alapján látom, amit nagyon jól eltalál. Néha becsúszik egy-két fasság, de lényegtelen mennyiségben.
A fentiek is azt jelentik, hogy ideje lenne lelökni a magamfajtát a lépcsőn? Mert én benne vagyok, csak akkor menjen életjáradék a családomnakMinden a legnagyobb render!
-
Sinesol
veterán
Mit romboltak le? A jó hírükre magasról sz.rok, sose érdekelt a bulvár téma és sokmillióan vagyunk ezzel így, egyebkent is naiv az, aki komolyan azt hiszi, hogy feddhetetlenek ezek a cegek, csak ket fele ceg van: egyikről mar kiderült valami, masikrol majd ki fog. Egy olyan vilsgban, ahol Unesco meg az Ensz is sikkaszt, megkenik a WHO-t, penzt mosnak a nagy EU-s bankok, akkor miert epp egy profitorientalt vallalat lesz a jofiu?
Ami pedig a szolgáltatást illeti, vagy 15 éve használom, pont ugyanolyan jól használható ma is, mint 5 éve vagy 10 éve. Ha meg mondjuk máshol keresek, a találati oldal legalább fele használhatatlan hülyeség. A gmail-el sem értem mi a gond, 10 éve is tudtam vele mailt küldeni, meg most is tudok, ami bejön azt meg el tudom olvasni...ennyi kell, ezt tudja és pont.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
- Iphone 15 PROMAX 256GB 2026. decemberig számla, jótállás, natúr titán, független
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -25% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest