Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
NandoXXL
senior tag
'Mércsináljátok', hogy így érezzem magam?'
a. Te csinálod magadból
b. Troll vagy aki jól ismeri a Googlet, tudja mi volt s mivé lett..2008-as reggel légy szíves olvass utána a témának, és értelmezd az olvasottakat, vond le konklúziót. Ellenkező esetben ne csodálkozz, az elme pallérozása nem kor függő
[ Szerkesztve ]
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
ViZion
félisten
Hááát, ha Neked ugyan az maradt, akkor
a.) nem frissíted
b.) nem régóta használodLegutóbb Chrome-ban bekerültem valami tesztelős béta bármibe, nem tudom, h hogyan és nem tudtam kilépni... jobb klikkre lett pár új menü, pl. tabon belüli keresés. Az egyszerű címsáv+könyvjelzősáv telerakva sz@rsággal. Family link és a gyerekeknél a beállítások megintcsak ehh, egész családi csoportot törölni kellett, gyereknek új címet regelni, mert YT-on nem látott kommenteket sem, pedig a kora szerint már kellene. Mellesleg a family link "védelmét" lazán megkerülték a telefonjukon, nem tudom hogy, de legalább valamihez már értenek... Gmail a rengeteg tabbal, a beleerőltetett chat, spaces, stb. dolgokkal... OK, kinézet kicsit javítható. gmail sidebar már nincs havi/heti naptár nézet, csak ez a f0s van. Stb...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Vicces képek
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- További aktív témák...
- Iphone 15 PROMAX 256GB 2026. decemberig számla, jótállás, natúr titán, független
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -25% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
- GAMER 144HZ ASUS VP249QGR 24 Monitor
- MSI GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 192bit
- S22 ultra 256gb,mint az új, felújítot gyári garival 2025.08ig +új 25w os töltővel és tokokkal eladó!
- Creative Pebble Pro sötétzöld szinben, RGB világítással, alig használt, kiváló állapotban
- Apex 13
- Dell Vostro 15 3568 laptop alkatrészek i3-6006U, HU billentyűzet, Wlan, ventilátor, hangszórók, kam.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest