Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Őszintén, tegye fel a kezét az, aki nem gondolta, hogy ez így lesz. Mert ugye még sosem hallottunk olyan a történelemben, hogy az emberek rossz dolgokra használják a legújabb technológiát...
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Robitrix
senior tag
Azért a dolog világosan megmutatja, hogy nem az AI a probléma, hanem az ember aki használja. Adott esetben rosszra. Ugye önmagában egy konyhakés hasznos eszköz. De ha megölök vele valakit akkor már nem. De nem az eszköz tehet róla, hogy mire használják.
-
Dißnäëß
nagyúr
Ez default egyből jósolható volt.
Az AI-t be kell publikusan tiltani, mint a drogot, a háttérszervezetek, NSA és a tenoristák pedig használják védekezésre-támadásra egymás ellen, de a public sector lehetőleg tegye le.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
törölt tag
Én saját magam továbbképzésére használom, alkalmi piac kutatásra, új trendek szortírozására- mint egyszerű magánszemély. Nekem hatalmas áldás a technológia.
Sajnálatos amit mások csinálnak vele, de erre nem a "tícscsák be" lenne a jó megoldás. Mint napi szintű használója, azt gondolom, hogy ember és ember között akkora szakadékot fog jelenteni nemsokára a hozzáférés, hogy legtöbben elképzelni nem tudják. ~kb mint a talicska és a space shuttle.. nagyon nem mindegy ki mivel tud majd közlekedni.
Szóval az átmeneti megoldás, hogy többen használjátok jóra, és akkor megmaradhat az általános hozzáférés, ha rosszra használjátok azzal magatoknak és a közösségnek is ártotok, lehet, hogy nem most lesz meg a tünete, hanem mondjuk évtizedek múlva, de hát gondoljatok a fiatalabb családtagokra pl, ha már a nagyobb közösségfelé nincs is meg a jóakarat.
-
ricsi99
addikt
szóval már megint a technológia a probléma nem az hogy az userek hólyék.....
"Mindez persze csak olaj a tűzre a politikusok és hatóságok számára, ráadásul több olyan jelentést adtak ki az elmúlt hónapokban a kibervédelmi hatóságok és cégek, amelyek szerint az AI és a gyors, fejlett nyelvfeldolgozó programok, nagy nyelvi modellek igen nagy fenyegetést jelenthetnek, és igen meggyőző, hitelesnek tűnő dokumentumokat, beszédeket írnak."
érdekes... engem ékesszóló magyar nyelven próbáltak etetni... pl tv1 és nem eszem meg....akkor most a technológiával van baj vagy velem?
[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
t72killer
titán
Ez bárkit meglepett? BÁRMILYEN tech piacra kerül sorban a legelső tolakodók azok, akik svarcban extra hasznot akarnak vele szerezni/saját üzelmeiket hatékonyabbá tenni.
Most komolyan, a civilek számára hozzáférhető piacon már régóta nem lehet tiszta (100%-os) tömény ecetet kapni. Miért? Mert valami mittudoménmelyik szintetikus drog receptjében x+1. lépcsőben használnak 100%-os ecetsavat. Ennyi erővel igazán gondolkodhatnának a piacra ömlesztett IT megoldások használati módjairól is...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
törölt tag
Nekem is ad vissza ritkán olyan választ amiről tudom, hogy nem teljesen jó, figyelni kell, viszont ha picit változtatsz a kérdésen akkor elég sokat tud faragni a válaszok minőségén.
ChatGPT technikai kérdésekben nekem bevált, Google Bard az általánosabb dolgokban elég jó nekem, bár ő szeret ajánlgatni már most . MS féle annyira nem bejövős mert azzal kezdi sokszor, hogy erősen leredukálja a kérdést, és így kb a saját kérdésére válaszol, de gondolom azt is lehet finomítani.
Volt egy felsorolás a kérdésemre, ahol pl kérdeztem vissza a 7. lista elemre és helyette a 8.-at kezdte el kifejteni, erre rákérdezve simán elismerte, hogy tévedett, és ment tovább ahogy kell.
Szóval igen, nem 100/100 , szerintem ettől még hasznos a jelenlegi állapotban is sok féle kérdésre.
-
Memora
senior tag
A cikkben leírtakat pl: simán ki lehetne "cenzúrázni" a felhasználási lehetőségek közül, persze az Open AI is inkább egész más dolgokat cenzúráz ki...
Fancy quote placeholder
-
nuke7
veterán
kiábrándító..?! a nulladik perctől teljesen egyértelmű volt a dolog, nem egy helyen lehetett hallani / olvasni...
https://youtube.com/user/nuke7
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- EA Sports WRC '23
- Kupon kunyeráló
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- -- ŐSZ INDÍTÓ HATALMAS RETRO PC KÉSZLET --
- Eladó Gamer PC
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen