- Amazon
- Windows 11
- Microsoft Excel topic
- Hálózati / IP kamera
- Bevált az AI, egy nagy cégnél sorra váltják le az embereket
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elterelik a sofőrök figyelmét a vezetéstámogató rendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3738
aktív tag
Várom
Forever Young
-
ghiottone
nagyúr
Erre kíváncsi leszek. Jó lenne amúgy valami életképes beszámolási akció, vagy kuponozás mert most az Open esetében se nagyon kaptunk olyan kedvezményeket, mint Amcsiban.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
sifu91
aktív tag
szerintem ez most jó lesz. A 11 is jó volt, de hiányoztak apróságok.
Ad astra per aspera.
-
realist
őstag
Eddig 6.7" volt a kijelző, a 12 kapcsán viszont már 6,82 írnak (mint tavaly a find x6 pro), ez számomra már zavaró
-
szaszimi
tag
aksi remelhetoleg noni fog (uzemido remelhetoleg meg nem stagnal, hanem no). a kamera kioldasi kesedelmet lefaraghatnak. varos nagyon, remelem ide UK-be egy fokkal hamarabb erkezik
-
CptAdamica
veterán
Reméljem a OP7 Pro méltó utódja lesz.
Megyen!
-
kerobi
senior tag
válasz CptAdamica #8 üzenetére
Miert az utan nem volt OP?
-
klai
csendes tag
Nekem egy 7T Pro van, de azóta sem jött ki olyan aminél a WOW érzés meglett volna. Talán majd a 13, ha ez sem.
-
veterán
Én is még egy 7 Pro-t nyomkodok (4,5 éve ), talán ez a 12-es már mutat valami érdekeset
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
kchris78
veterán
Visszaterhetnenek par ev eltevelyedes utan a polgarpukkasztashoz mert egy ideje bealltak ok is a sorba!
-
KismAji
tag
itt is 7 pro van, remélem jó lesz a 12 utódnak, a gyári akksi kezd már kevés lenni
-
KismAji
tag
Nem mondtam, hogy rosszak, a 11 még tetszene is, de sajna nem volt benne wireless töltés. A telefonom még most is kiszolgálna, bár már produkál nagyritkán furcsaságokat.
A legnagyobb mozgató erő hogy váltsak az az, hogy nem kap már biztonsági frissítést és hogy egy 4,5 éves hardwert ideje lenne már cserélni, valamint az akksi állapota.
-
realist
őstag
A méretéről talált esetleg vki infot?
Vagy a 6,82 kijelző vehető fixnek és így a find x6 pro adatai a mérvadóak 164,8 x 76,2 x 9,1?
-
zordi
tag
Két hete használom ,nagyon bitang lett .pe a kalappal. Nem gondoltam hogy fog még az op remekelni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen