Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Majd akkor költheti el a pénzemet, ha meg is keresi helyettem.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
kilua
senior tag
-
arnyekxxx
veterán
Az AI legyártja a webes tartalmakat helyettünk aztán a böngészést is megcsinálja, végre ujra szabadok lesznek az emberek.
-
andrisbandi
őstag
Ebül szerzett szabadság
Valaki itt mesélte, létezik egy vízió, ahol kutyókák az emberek. Már öntudatra ébredt a gép, ő intézkedik. A népek csak pilláznak, nem értik a körülöttük zajló eseményeket. A Mi szeret minket, mint mi a kutyákat. Kapunk enni, stb.
▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
yanna
addikt
válasz Gargouille #5 üzenetére
Hasznos lenne egy ilyen automata...
-
tibaimp
nagyúr
Ezeket az önállóan kutató meg vásárló szarokat fogom először kiirtani a gépről, az tuti...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
Igen ez így jó lenne, de nem ez lesz, hanem majd teleszórja mindenféle Temu és hasonló szeméttel a házad, a pénzed meg nullán, mivel ez lesz az érdeke a nagy kereső óriásoknak, mert majd százalékot kapnak....
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
cog777
senior tag
válasz Gargouille #1 üzenetére
Haha, ez volt az elso gondolatom nekem is. Amugy en mar varom az olyan AI aszisztenst ami tenyleg nekem probal segiteni, bizonyos telefonalgatos szolgaltatos ugyeket ra lehetne bizni, vagy ha elmondom mire van szuksegem, probal keresni megoldasokat, akar penzt is takarithatna meg.
Ja, na ilyet nem fognak kifejleszteni egyhamar, ami ertem vanHP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
-
gabor7th
addikt
És helyettünk keresi meg hozzá a pénzt is?
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
bobalazs
nagyúr
Nem lehetne egy AI-t ráállítani , vagy megvalósítható ez jelenleg hogy, a Black friday akciókat figyelje nekem valami és lecsapjon rá ha talál valamit amit keresek, jó áron?
-
scdlsc
aktív tag
válasz Gargouille #5 üzenetére
Csupasz pisztoly 2 1/2
"D83-as svéd vibrátorszopó automata"
https://www.youtube.com/watch?v=rwgXLVXwMD4
-
AlexWolf
senior tag
Én olyan AI-t szeretnék, ami helyettem játszik, hogy több időm legyen játszani.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest