Új hozzászólás Aktív témák

  • tatabike

    őstag

    válasz gergo5991 #33038 üzenetére

    Röhejes, de nekem azért van meg a jobb fülem még, mert volt rajtam sisak. Az meg még röhejesebb, hogy a környékemen sem volt bicikli, nemhogy alattam, mikor az eset történt.
    Futár voltam akkor, tél volt, kivittem egy csomagot a Magyar Könyvklubba, mikor jöttem kifelé, a recepción vettem egy kávét az automatából. Tipegtem a jégen a bringám felé, egyik kezemben a kávé, számban a cigi, másik kezemmel kerestem az öngyújtót a zsebemben, erre valami barom kirántotta alólam a talajt... :) Elcsúsztam a jégen, két lábam elindult balra, felsőtestem dőlt jobbra, bal kezemben a kávé, jobb kezem a zsebem legalján. A fejem pont a járdaszegélykő élére csapódott, mert nem tudtam kirántani a kezemet a zsebemből, hogy valamit tompítsak az esésen. A kávéval leöntöttem magam. A sisakom nem volt becsatolva, de nem esett le a fejemről, a fülem feletti részéből letört egy darab az ütés erejétől, de nem vertem szét a fülemet a kövön. A mai napig megvan az a sisak, ha lenne unokám, mutogatnám Neki... :)

    Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Új hozzászólás Aktív témák