Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    Sziasztok!

    Érdekelne a véleményetek.
    Kerékpár vásárlás előtt állok.
    Jelenleg a Schwinn Csepel Cruiser Neo-t néztem ki. Egy munkatársnak az elődje, a Classic van, ő elégedett vele. Tetszik a járgány, de tudom, nem szabad a külsőségekre alapozni. :)
    A lényeg az, hogy több, mint 20 éve nincs biciklim, most vennék egyet. Igazából fogalmam sincs a témáról, sokat változott a paletta (1.hsz-t elolvastam), nem tudom milyen váltósat lenne érdemes venni, és hány sebességest? Gyerekkoromban valamilyen egysebességes járgányom volt. Azóta fejlődött a technika. :)

    kb.80e a keret, abból szeretném kihozni a legjobbat. Boltból kell vennem, mert számla kell róla, és csak személyesen (nem pesti vagyok). Elsősorban újban gondolkodom, de tudom, hogy boltok foglalkoznak használt kerékpárokkal is.

    Egy megbízható kerékpár kell, városban használnám. Legalábbis most úgy gondolom, nem fogok túrázgatni. Viszont mindennap használnám városon belül. Nem nagyon szeretnék kínlódni vele, a karbantartásba meg menetközben belejövök.
    Ha esetleg van valakinek tapasztalata ezzel a fajtával (vagy az elődjével, Cruiser Classic) szivesen venném, ill. javasolhattok más márkát/tipust is.
    Előre is köszönöm.

    Sziasztok!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák