Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Hasaggymeg #137012 üzenetére

    Mondjuk ez már tényleg olyan terep ahol kijön egy Enduro 160/160 és egy DH 200/200+ közötti különbség, geometriában és csillapításban egyaránt.
    Mondhatni az én bringám kevésbé volt alkalmas ide, persze ez nem jelenti azt, hogy Enduro-val nem lehet megoldani, de nyilván kevésbé megbocsátó mint a DH.
    Igen, ezek a srácok évek óta oda jártak, én meg most voltam errefelé először. Éreztem is pár helyen, hogy nagyon határaimon bringázok, de amikor benned van az adrenalin, zúznak előtted lefelé mint az őrültek, mész te is és próbálod megoldani. :) Nekem ez egy ponton túl már nem sikerült.

    A sisakkal még meggondolom mi lesz, megnyomogattam minden irányba, nem recseg, elvileg egyben van, de nyugodt szívvel nem venném fel és másnak se ajánlanám. Biztos, hogy véd még, de ha ugyan ott kap még egy ütést, akkor már nem biztos, hogy kellő védelmet adna.

    sebgutkopf: Sokfelé mentem már János-hegyen, ez még eddig kimaradt, az biztos, hogy nem itt kell kezdeni. :D
    Utólag próbálom fejben összerakni, hogy mi volt itt a gondom, és szerintem a dropper post is ludas lehet, mert kevés az útja, ez a gyári Merida cső 115mm-t mozog. És mivel közepes M-es vázzal megyek, de viszonylag hosszú a lábam, eléggé ki kell húznom ezt a droppert a vázból. Kellene egy 150mm úttal rendelkező, mert azt teljesen be lehetne tolni a vázba és amikor lenyomom nem zavar egyáltalán, a mostani kicsit magasan van a nagyon meredek terepeken, még alsó pozícióba is.

Új hozzászólás Aktív témák