Hirdetés
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Programozás topic
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
-
IT café
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KTU
addikt
Huawei Ascend Y200 webshopba 25k, viberezni meg tök mindegy milyen kártya van benne,
vettem is belőle pont evvel a céllal 2db-ot igaz akkor 16,5k volt fél napos akció
akku nagyon jól bírja, flash megy alapból, kevés a ram, de lehet átpakolni a kártyára, igazából csak ezt a negatívumot találtama fő telefonom ZTE Libra 35k volt mikor pár hete néztem, új, független, a flash nem megy rajta
ez már meg van lassan 1 éveviszont a vibert nem minden telefonon tudod normálisan használni, értem ez alatt hogy csak kihangosítva hallod a másik felet
a Libra most épp ezt játsza, pedig elötte a 2.2.2 romon nem volt ilyen problémaja és volt Samsungom, jó-időre megutáltam,
lehet van közte jó, de nem kísérletezem, a KIES gondolom még mindig tetű-lassú[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest