Új hozzászólás Aktív témák

  • Rush77

    aktív tag

    válasz Csápájev #74023 üzenetére

    Hát igen ez nem az a bizalomgerjesztő :DDD

    @adp
    Olaszt kevésbé de néha azért jól esik. Inkább valahol a kettő között szoktam főleg a feleségem miatt.
    Szoktam spec kávékat is bár kevésbé mert egyelőre még próbálom kimaxolni a jelenlegi kevéske tudásomat.
    Most pl volt egy Yirga odaátról és eléggé nyögvenyelős a történet. Most már kezd valamennyire összeállni de mire eljutok vele oda, hogy egy épkézláb dolgot kihozzak belőle már el is fogy.

    Meg azért is szeretnék darálót cserélni mert némelyik kávénál nem tudok elég finomra menni mert még egy alátéttel már összeérnek a kések.

    Jut eszembe, hogy múlt héten voltam a Pazarban ésa Rusty boxban is.
    Pazar-ban Etiópot ittam és elég jó volt kellemesen savas (öcsém megkóstolta és egyből rávágta, hogy savanyú :DDD ), némi valamilyen piros bogyós beütéssel.
    Rusty box. Hááát. Felemás a véleményem. Biztos az is közre játszik, hogy nagyon felkapott lett de emlékeim szerint tavaly jobb volt. Egyrészt kb 15 percet kellett várni a 3 kávéraúgy, hogy 2-en voltak elöttünk a sorban. A kapott kvé nem volt rossz de jobbra számítottam. Brazilt ittam és igazából semmi extrát nem kaptam.

    Olaszosról pedig a Lavender étteremben ittam Balatonvilágoson egy elég jót (ha jól emlékszem Corso Verona talán). Teljesen jól volt elkészítve, nem volt benne semmi bántó íz mint sok másik helyen. Kifelyezetten kellemes mogyorós, csokis ízvilág volt.

Új hozzászólás Aktív témák