Új hozzászólás Aktív témák

  • Professzore

    csendes tag

    Szervusztok,
    Köszönöm a „hirdetést”, a kellemetlenségek és a felesleges utazások elkerülése végett pár tájékoztató információt engedjetek meg Moak viszonylatban.
    Egyrészt: alapvetően nem vagyok bent, asszisztensem van, de a csészék megmutogatásán kívül mást nem tud tenni az érdeketekben, mert erre sem szakértelme sem jogosultsága nincs (várhatóan nem is lesz). Előzetes telefonos egyeztetés a honlapon szereplő telefonszámon vagy e-mailen erősen javasolt.
    Másrészt: a webshop várhatóan február közepén nyílik újra (a webshop joomla/virtuemart alapú és volt jelentős kavar a háttér és az adatbáziskezelés között, emiatt sok leadott rendelés nem jutott el hozzám, ezért zártam be átmenetileg). Ott mindent lehet rendelni, lesz készletinformáció a kávékról pedig pörkölési dátum is.
    Harmadrészt: Most a csészéken és kilós kávékon kívül nagyjából semmi sincs, amit tudnék adni, az első szállítmány január 25. körülre van datálva, ha valakinek addig is speciális kérése lenne, azt a 10-én leadott rendelésbe bele tudom tenni, így biztosan lesz.
    Negyedszer: csészékkel kapcsolatban, a presszós és a kappus d'Ancap, a lattés ipa, lungósra új gyártó lesz (spanyol vagy portugál, céget nem tudok még).
    Itt borzasztó ritkán vagyok, de most megkísérlek naponta visszanézni.
    Köszönöm ismét a bizalmat, várom a jelentkezéseket, és kávéillatú szép délutánt kívánok!
    Tamás

Új hozzászólás Aktív témák