Új hozzászólás Aktív témák

  • Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ

    tag

    válasz Ati.Inc #31033 üzenetére

    merd! JÓ őrlő hozzá! ;)
    mondjuk az igényeidtől is függ! a Pavoni-nál az egy csészés szűrőt szokták javasolni! (szóval, így, h cs egyedül kávézol, ideális választás lehet! v mint nekem második gépnek... :DDD vissza lehet hűteni hidegvizes ronggyal is, pl!)
    és egy jó tanács, ne újonnan vedd! mind anyagminőségben, mind műszakilag fényévekkel jobbak a régebbiek ('74ig! most is van fenn a KávéKorzón egy hirdetés, hátha még aktuális...)
    szükséged lesz hozzá:
    -egy jó tamperre (lali.hu/fragola tud neked precíziós tampert esztergálni hozzá!)
    -egy fejhőmérő csíkra (Kávékalmár aka Kávé Kálmán-tól beszerezhető)
    -tizedgrammos mérleg
    -jó minőségű hőtartó, vastag csésze

    más hirtelen nem jut eszembe... ja, persze:
    -FRISS pörkölésű kávé! :K
    (paljoc, Kávékalmár, Kapuczíner különösen ajánlottak! remek ár/teljesítmény!)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák