Új hozzászólás Aktív témák

  • Gravity1234

    tag

    válasz bluesfan #30997 üzenetére

    Koszonom az infot, termeszetesen varok meg minel tobbet.
    Azert azt fontos nezni hogy az en esetemben maga az egesz valtas ilyen minosegi kavefozore, plusz a daralo amirol nem tudtam hogy ennyire elengedhetetlen kellek lesz ha belevagok onmagaban nagyon sok penz.
    A gaggia eseteben is mar egy 85-ezres geprol beszelunk + a daralo.
    Ez amit most te javasolsz gondolom az eggyel nagyobb Lelit, 129 ezer, tehat csak a gep lenne annyi, mint az eredeti felallasban a Gaggia + daralo.
    Mar a 85-is extra csak a kave es szoszmotoltees, korites miatt.

    A PID-es dologrol 1 hettel ezelottig amig nem talaltam ra a forumra nem is tudtam, es valoszinuleg siman megvettem volna a Gaggiat amit a barista szakuzletben ajanlottak mint abszolut javallott kategoria es 90% hogy merfoldekkel jobb kavet ittam volna vele mint barmikor elotte.

    Picit azt erzem hogy a hazibarkacsok, meg eleve ezek az elvarasok mar messze tulmutatnak azok amit egy jo kave kivan. Lehet egy autot venni es utazni vele, hasznalni, meg lehet hazilag modositgatni, barkacsolgatni, tuningolni es valahogy azt erzem itt a forumon is hogy nagyon ez iranyba fut a dolog es az 1 hete feltett szimpla kerdesemre szinte csak es kizarolag olyan valaszok jonnek amik szerintem tul haladnak azon amire egy atlag embernek szuksege van.

    Nem tudom a PID miben fog segiteni nekem kavet kesziteni, mitol kene annyira az abszolut ajanlott Gaggia-ra is, vagy miert kene egy 45 ezerrel dragabb gepet venni. Valahol valami esszeru hatart kene huzni, vagy talalni szerintem mert 1 het alatt elmasztunk mar a 130 ezres kategoriaba egy meg egyszer mondom alapbol is extra 85-rol.

    Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8

Új hozzászólás Aktív témák