Hirdetés

Aktív témák

 • TonyScott

  csendes tag

  Sziasztok!

  Szeretnék elindítani egy projectet, a régi nagy játékfejlesztők nyomvonalán (Sierra és Lucas Arts kaland vonulat). Az egyik egy rajzolt kalandjáték lenne, a másik egy Phantasmagoria - Gabriel Knight szerű FVM rendszert imitáló (de valószínűleg QuickTime plugin)-os videó-kaland játék lenne.

  Semmi 3D, csak 2D rajzfilm az egyiknél és film a másiknál, a kihalófélben lévő point and cliknek nevében ;)
  A grafikai és a filmes (forgatandó anyag) egy jelentős részét át tudjuk vállalni (www.onceuponatimefilm.com). Azonban programozóink nincsenek.

  A játékok technikai forgatókönyve, szinopszisa és treatmentje elkészült, lehetne belőle egy igen jó és hangulatos játékanyag. Egy showreel szerű, egypályás demot kéne készítenünk, és azzal szponzoroknak rontani.

  Mivel mi is függetlenek vagyunk, pénzt sajnos nem tudok ajánlani ezért (jelenleg). Ahhoz kell valaminek a kezemben lennie, hogy ezt el lehessen indítani.

  Mivel a szó elszáll, az írás azonban megmarad, ezért minden jelentkezővel elő-megállapodást írunk arról, hogy amennyiben támogatást kapunk,az összegnek milyen százalákos tiszteletdíj jár az alkotónak.

  Amennyiben valaki érez ilyen irányú elhivatottságot, és szereti a régi játékok hangulatát, valamint lenne kedve belecsöppenni egy fiatal filmes társaságba, a régi C64-es CoV-os hangulatban játékot csinálni, azok írjanak nekem privátban, elküldöm a produkciós tervet.

  köszi, sziasztok

  Hatvani Balázs
  www.onceuponatimefilm.com


  Az élet egy játék, a brokkoli meg zöld.

 • Tyrael

  senior tag

  sok sikert.

  Tyrael

  p.s: Nem szarkazmus, komolyan gondolom.

 • sghc_toma

  senior tag

  válasz TonyScott #1 üzenetére

  véletlenül ide írtam privát helyet...
  már ment a privát is

  [Szerkesztve]

  in asm we trust

Aktív témák