Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
veterán
Sziasztok,
talán beillik az életmód-egészség részbe:
- 1-2 tonhal konzerv (az olajos)
- 1 fej lilahagyma apróra
- negyed-fél kis flakon Univer majonéz
- jó adag tarkabors, durvára őrölve a fűszermalommal. De mehet bőven, úgyis eltűnik..
- közepes mennyiségű só
- 4-8 szelet teljes kiőrlésű "zsúrkenyér", enyhén pirítva (belseje lágy, kívül már serceg)Krémet összekeverni, majd rákenni a kenyérszeletekre és mehet be a grill alá.
Ízlés szerint 5-10 percig sütni rá a krémet a kenyérre.
Kivenni, tálalni, koccintani.
Na de mivel ? Mi illik egy ilyen alapvetően tonhal-dominált ízorgiához ? Vörös ? Fehér ? Rosé ?
Hirtelen egy Chardonnay kopogtatja az ajtót homloklebenyemben, hogy engedjem ki, na, tessék. Egyéb tanács esetleg, hobbi-borászoktól .. ? Mi megy a halhoz ? Mármint .. inkább a halas majonézes kukoricasalátához. Vagy mihez.
PS: amit egy igényes nő is értékel mondjuk egy hangulatos lágy fényes finom zenés vacsi alatt.
[ Szerkesztve ]
Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá
-
Hegyirabló
veterán
Éhes vagyok.
Aquila non captat muscas.
-
Dißnäëß
veterán
válasz Hegyirabló #2 üzenetére
Sikerült enned azóta ?
Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá
-
Sziasztok!
Ha már kaja topic. Az ételek minőségével kapcsolatban szeretném kérni a véleményeteket. Azt vettem észre, hogy Budapesten irodaházi "kantinban" (M3l0din) ebédelve nem tart ki estig az a kaja mennyiség, amennyit megettem délben, holott egy sima hentesnél, ha kevesebbet eszem kitart estig. Én azt gondolom, hogy a minősége nem mindegy az ételnek. Jelenleg úgy érzem, hogy ahhoz hogy mindenki enni tudjon, előfordulhat az éhen falás .
Kinek mi a véleménye erről?Képeim: https://www.flickr.com/photos/106029883@N02/ A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele hagyom, hogy megmutassa önmagát.