Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • myckey

  addikt

  válasz myckey #1 üzenetére

  Ma megjelent, sok érdekes infoval. Jelenleg ALPHA státuszban van a program. ( az első bemutatókban, pre-alpha volt )
  Jurassic World Evolution 2 | Developer Diary #1 - A World Evolved
  Dev Diary #1

  Jurassic World Evolution 2 youtube: nyomon lehet követni a fejlesztői bejelentkezéseket és a heti rendszerességgel kikerülő, őslény bemutatókat.
  Reddit
  Frontier forums
  Twitter

  Pár szót....

  Játékmódok: Campaign Mode - A Fallen Kingdom eseményei után kapcsolódunk be a "sztoriba".
  Challenge Mode - Kihívásokkal teli építkezés....
  Sandbox Mode - Adott egy szép nagy terület, amin kedvedre lehet építkezni és formálgatni a "tájat".
  Chaos Theory Mode - Experience pivotal moments from the film franchise as "what-if" scenarios, with each level set across eras and locations from all five films : Ez érdekesnek hat, annak aki szereti a filmeket. Akadt pár emlékezetes momentum, remélem visszaköszön ez meg az.

  Új helyszínek, változatosabb és nagyobb pályák, melyek magukban foglalják a hó és homokviharokat is.

  A Dinoszauruszok kapcsán, számos új példány lesz fellelhető, ráadásul kibővítették légi és vízi lényekkel is. Elmondásuk szerint ( ha minden igaz ), 75-nél is több, különböző őslénnyel foglalatoskodhatunk, amihez még hozzá jönnek az ilyen-olyan extra tartalmak ( úgy gondolom, 100 körül lesz a teljes paletta. ) Az őshüllők viselkedése és megjelenése is fejlődött az elődhöz képest, területi alapon harcolnak egymással, vagy éppen csapatban indulnak a zsákmány után, de az egymás közötti viszony is módosul, számos új animációval.
  A növényevőknek már nem kell külön etetőt létesíteni, helyette a környezetet kell az általuk preferáltra formálni, a húsevőket továbbra is szükséges lesz "feedelni".

  Park Menedzselés/Építkezés is több fronton erősödik, az épületek és a környezet, a park háttérben történő igazgatása is kibővítésen esett át. A "vadőrökkel"(ACU team), a tudományos személyzettel vagy éppen a vendégekkel kapcsolatban is kapunk érdekes dolgokat. Talán az épületekből is ki lehet hozni egy klasszikus Jurassic Park stílust, már olyan szinten "bele lehet nyúlni" a megjelenésbe. De, összességében, a fejlesztők hangsúlyozzák, hogy nem az egyéb játékaikat akarják egy az egyben átültetni, mert itt sokkal inkább az őslényeken van a hangsúly, erre akarnak koncentrálni, nem pedig a végeláthatatlan tárgy/objekt formálásra. A dinoszauruszokat is részletesebb módon lehet majd a saját ízlésünkre formálni, ami a megjelenést illeti.
  Kapcsolódó cikk a fejlesztőktől.
  Német újságíró betekintése, és arról némi angolra fordítás....cikk a hsz-ben.

  [ Szerkesztve ]

  "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

 • myckey

  addikt

  válasz myckey #13 üzenetére

  Reddit ,ahogy a többi anyag is.

  The graphics look amazing and its clearly a very big improvement over the first one. I’m genuinely enjoying playing it and watching gameplay

  The animals feel much more alive and dynamic and I really like that.

  Of course it has some things that need to be patched but don’t all games do when they first release? Though I feel Pack hunting needs to be nerfed and there should be an option for combat in sandbox. Sauropods would greatly benefit from being able to defend themselves.
  The roster is great and the creatures look much better than the first game. Sure there are some questionable designs like the elasmosaurus but thats alright because attenborosaurus looks amazing.

  Really the biggest problem I have with the game right now is that the marine roster has three different plesiosaurs and I would have preferred if it started off with more variety.
  I have some species in mind that i would like to see added in dlc, and I would also like to hear what other people want to be included

  "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Hozzászólok Aktív témák