- Már embereken is kísérletezhet Elon Musk agyi implantátumos cége
- Nagy botrányt eredményezhetnek a Tesla-fájlok
- A közösségi média nagyon árt a fiataloknak, de ez szinte senkit nem érdekel
- A Sony örül, hogy kimaradt a streamingháborúból
- Kivágtak egy darabot a Metából, Zuckerberg pedig folytatta a kirúgásokat
Aktív témák
-
kíváncsi
senior tag
SZiasztok!
Tudtok mondani jó cégeket illetve webes oldalakat esetleg a saját sz asztalotokról képet mutatni hogy milyen is egy jó szgépasztal.
Azt szeretném hogy nagy legyen ez a legfontosabb és nem kell hogy legyen az asztlaban szgépház tartó.
előre is köszi
ja és fából legyen ne fém''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''
-
anulu
félisten
nekem olyan szgépasztalt még nem tudtak mutatni, ami jó lett volna. ehhez 2 dolgot kell tudni.
1: pontosan 2méter magas vagyok
2: nagyon sok cucc artozik a gépemhez (nyomtató, scanner, kormány pedállal, etc).
mikor 3-4 éves voltam apukám csinált egy terepasztalt, hogy a modellvasútam legyen hol összerakni. kb 8-9éves koromtól az a gépasztalom. szélessége ~1,5m, mélység ~1m, magasság szintén ~1m. sacc/kb. ezen tökéletesen elférek, asztal alá be van küldve a Ct miditorony, a pedál, a mélyláda, és jó :)"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 11Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB | XBOX ONE X
-
Sárpac
nagyúr
Én magam terveztem asztalom!
Elfér benne egy nagy házas gép+nyomtató+scanner+moncsi+kb 2000db cd +80db dvd+még miegyebek!
Felül négy jó mély polca a legfelső 40cm magas alattuk van a moncsi+mellete a gép+egy külön rekesz ahol modem botkorány tartózkodik meg a hálózati cuccok, de van még hely szünetmentesnek is!Moncsi alatt klaviatúratartó állítható magassággal persze, mellette van a nyomtató és a nyomtató felett kihúzható a scannertartó is!
Legalul kényelmesen elfér a lábam a lábtartón és a nyomtató alatt még két fióknak is jutott hely amiben a legfontosabb íratokat tartom!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
supercow
őstag
Én itthon dologzom és javaslom nézzétek meg az IKEA-ban a Jerker számítógépasztalt, nekem bevált és 10 fogorvosból 9 ezt ajánlja. :D
Lehet kapni hozzá kiegészítő polcot és az oldalára lehet aggatni cd tartót, telefontartót mindenfélét. Nekem elfér rajta egy 19' monitor, lámpa, scanner, billentyű, egér, telefon, kártyaolvasó, az elosztó és egyéb apróságok (fejhallgató, kártyaolvasó). Egy ideig 2 monitorral dolgoztam, akkro sem volt zavaró a kis hely.
Néha a pénztárak melletti ''leértékelt áru'' részre is kiraknak (Örs vezér téri IKEA), én ott vettem 15k-ért, bent az áruházban 25k. Kiegészítő polc +8k, de az a második.
Mindjárt keresek képet megmutatom mire gondolok.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
supercow
őstag
Az is igaz hogy ez fém, de lapja 120x90cm, középen íves bevágás a pocaknak :D
Nagyon kényelmes, állítható a lap magassága (én 193 vagyok), végre valami ami alatt elférek. Alatta van a gépem, doboz stb és a lábam is elfér.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Új Zsír Dobozos MSI Bravo 15 Gamer Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 5600H 16/512 RX 5500M 4GB FHD 144Hz!!
- LG Ultragear 34GN73A-B Ultrawide Gamer Monitor! 34"/2560x1080/Nano IPS/144hz/1ms/Freesync-G-sync
- Eladó számítógép konfiguráció
- ALKALMI ÁR! Lenovo Legion Gamer 3 // I5 11300H / RTX 3050 / 8GB DDR4 / 500SSD / 120Hz 2Év gari!
- Realme GT2 Pro 256 Gb fehér
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs