Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • 7Heads Drago

  addikt

  Egy kis modosítás:
  Az egyik webshop kifejezeten arra kéri a vásárlót, hogy az átvételt igazoló papíron tüntesse fel ha hiányzik valami a csomagból.
  [75 hsz]

  Kevés vagy, mint mackósajtban a brumogás.

 • 7Heads Drago

  addikt

  Én elég sokat üzletelek itt. És eddig nem volt semmi gondom egy vga-n kivül.
  De abban én is ludas vagyok, hogy ráhagytam az illetőre.
  És gar lejárt róla..

  [ Szerkesztve ]

  Kevés vagy, mint mackósajtban a brumogás.

 • 7Heads Drago

  addikt

  De én nem azt mondtam hogy ne fizesd ki.
  Hanem átadod a futárnak a pénzt és mielőtt aláirnád a papirt az átvételről előtte felbontod és ellenőrzöd és ha valami nem klappol a megjegyzés rovatban feltünteted.
  És nekem is most karácsony előtt hoztak 1 hét eltéréssel 2db nyomtatot futárok és meg tudtuk oldani, sőt még segitettek kibontani is.
  De különben elhiszem neked, mert a magyar piacon minden lehetséges......

  Kevés vagy, mint mackósajtban a brumogás.

 • 7Heads Drago

  addikt

  Üdv
  Volna egy problémám.
  Ha ilyen infót ad valaki, akkor hogy értékelhet így engemet:
  Senkinek sem ajánlom ezt a vevőt, eddig senkivel sem volt problémám itt a Fórumon!! Régi értékelési rendszerben is 12 pozítivam van, 0 negatív! Elküldtem neki a telefont postán, miután előre utalt, nem felelt meg az Ő \"elvárásainak\" (Neki egy teljesen új S Advance kellett volna 33ezer forintért) Amit kérdezett, arra megfelelő választ adtam, mondtam, hogy az oldalán kopások találhatóak....\n\nEnnek ellenére, mondtam neki, hogy küldje vissza a telefont, arra nem volt képes, hogy elsőbbségivel feladja, ehelyett feladta simán, ami több nap múlva érkezett vissza hozzám...Erre elvárta, hogy miután megkapta a csomagot, egyből utaljam neki vissza a pénzt...\nVisszakapta a pénzét, visszautaltam, ennek ellenére, még mindig neki áll feljebb...\nSenkinek sem ajánlom, mindenki óvakodjon tőle! nagyítóval lefényképezi a telefon hibáit! Nem használt, hanem új telefont vegyen az ilyen! Aztán meg negatívan értékel, felhívom, erre rámcsapja a telefont....Jellemtelen egy ember !!! Senkinek sem ajánlom!
  Természetesen lefényképeztem a hibákat, már csak azért is hogy ne tudja letagadni, na meg ezzel semmilyen kárt se csináltam a teloban. Az elsőbbségiben tényleg igaza van, de nekem eddig a posta csomagok 90%-a elsőbbségi nélkül is másnapra odaért, és nem gondoltam volna, hogy pont ez nem fog. Az eladónak direkt jeleztem a hiba után hogy karácsonyi ajándék lenne a telo, ezáltal az utalást minél hamarabb kérném. Ehhez képest ő december 20-án megkapta a telot és csak 23-án sikerült utalnia, amit Szent este kaptam meg. A telefont meg tényleg lecsaptam mivel december 24-én este 21:45-kor nem egy olyan emberrel akarok vitatkozni aki megpróbált átverni, és a lányomnak szánt ajándékot keresztül húzta.
  Visszakapta a pénzét, visszautaltam, ennek ellenére, még mindig neki áll feljebb...
  Ezt külön kiemelném az általa írt elemzésből. Ezt úgy írta nekem, mintha nekem valami nagy szívességet tett volna, miközben a telot visszaküldtem ezáltal a pénz már jogtalanul volt nála. Ezek szerint nekem kéne hálaimát mondanom hogy utalt? Szerintem ez így nem kerek.
  Nagyítóval mellesleg nem lehet fényképezni. Mobil shopokban ennyire sérült telokat be se veszik, nem véletlenül. Ha így néz ki kívülről egy telo, az valszeg már a hardvert is megviseli és én nem 2-3 hónapra vettem volna meg. Sajnos a vásárlás előtt nem kértem fényképet a telefonról. Ez volt a legnagyobb hiba részemről. Többször nem követem el. Sajnos a sok pozitív visszajelzésben és sok hsz megzavart és azt hittem bízhatok benne. A helyesírási hibákkal teli értékelés már csak hab a tortán.
  Kérném a negatív visszajelzést törölni az adatlapomról ha lehetséges.

  [ Módosította: Kalandor ]

  Kevés vagy, mint mackósajtban a brumogás.

 • 7Heads Drago

  addikt

  Üdv
  Akkor ezek szerint senkit se érdekel az igazság és teljesen mindegy mivel tudom ezt alátámasztani.
  Mellesleg nem a HSZ-ét akarom törölni az adatlapomról, mivel ahhoz szerintem is joga van, viszont a negatív az ő részéről teljesen jogtalan. Mivel én a fent említett kérdéseknek teljesen megfelelek... És az ellenkezőjére nem tud egy bizonyítékkal se szolgálni.

  [ Szerkesztve ]

  Kevés vagy, mint mackósajtban a brumogás.

 • 7Heads Drago

  addikt

  Értem.
  Amit nem tudunk biztosítani:
  - felfegyverzett igazságosztó bandát, akik kiverik a pénzt a másik félből

  Pedig ebbe beszállnék :DDD
  Köszönöm a segítséget

  [ Módosította: Kalandor ]

  Kevés vagy, mint mackósajtban a brumogás.

 • 7Heads Drago

  addikt

  Valaki irta:
  Eladónál erre a szituációra van a "Jelentem" funkció, gondolom vevőként a modiknak kell írnod.
  Nekem azért nem kerek ez a rendszer. Én jelzem a bibit a modiknak, az aki hibás az is értékelhet. És miért is vállalná be hogy ő a hibás? Na de miért értékelhet ő is? Aki arra képes hogy becsapjon vagy megkárositson másokat az nem fog azon se sokat gondolkozni hogy besározon-e valakit valami ürüggyel. És hamár egyszer ott vannak a privát üzik nem értem hogy miért nem használhatók fel és támaszthatom alá vele a problémát. Mert ez esetben csak besározzák az ember nevét... mint nekem is. Piszok jól néz ki a negatív a nevem mellett.

  [ Szerkesztve ]

  Kevés vagy, mint mackósajtban a brumogás.

Hozzászólok Aktív témák