Hozzászólok Aktív témák

 • zsigee

  tag

  Sziasztok!

  "Akikkel jó vigyázni üzletelés során!" oldalra már betettem ezt a néhány sort, ott ajánlottak titeket is. Akit érdekel olvassa figyelmesen, és okuljon, óvakodjon...

  "Egy kedves PH!-s ismerősöm ajánlotta, hogy próbálkozzak itt "segítséget" kérni. Ha esetleg nem idevaló, akkor már most elnézést kérek, de talán tudtok tanácsot adni!
  Nos a problémám az, hogy "üzletet" kötöttem egy illetővel (Sitya nevű nagykanizsai delikvens), miszerint elpostáz nekem egy processzort (Socket754 AMD Athlon 3000+...) Az alku 6,5k volt, melyet előreutalással intéztem, Ő pedig egy hét garit vállalt.
  A proc, némi csúszással megérkezett (az ünnepek miatt - november 1.), majd a csomag bontásakor két láb gyönyörűen el volt görbülve. Ezt azonnal jeleztem neki SMS-ben, valamint megtárgyaltuk kép küldés után, hogy ez tényleg nem kóser, küldjem vissza jön a pénz.
  Másnap vissza is küldtem, meg is érkezett, majd Ő kiegyenesítette a lábat. Elteltek a hetek, pénzem sehol. Többször írtam neki ismét privit, hogy mégis mi újság? Egyszerre csak bő 3 hét után kitalálta, hogy fordítva raktam a gépbe a procit, ezért görbült el, valamint feszültséget is adtam neki, és így használhatatlan. Valamint szándékos rongálásra nem vállal garit...
  Visszapostázásom dátuma 2007.10.29. , november második felében jutott el addig, hogy "rongáltam".
  Ez idő alatt véleményem szerint, igen sok dolgot "művelhetett", stb,stb.
  Szóval röviden összefoglalva ennyi. Tisztában vagyok azzal, hogy Ti nem tudtok felelősséget vállalni az "üzletekért", de mindenképen szerettem volna jelezni, mert bízom abban, hogy ekkora pa**sztságot mással nem követhet el. Én nem vagyok túl régi tag, de ilyesmi meg sem fordult a fejemben soha. Ha valami alkatrésznek jó, akkor annak hirdetem... Valamint nem egy üzletet kötöttem, és számtalan barátságra is szert tettem.
  Köszönöm, hogy végigolvasátok soraim, és várom bíztató javaslatokat, hátha van némi remény!
  Pontos név, cím, telefon és számlaszám van, talán jelentsem fel? A bosszantó az, hogy már nem is válaszol a privikre, és se pénz se posztó!
  Javaslom mindenkinek, hogy óvakodjon tőle, mert szerintem az bárkivel megcsinálja...
  Igyekeztem kultúráltan fogalmazni, és senkit sem megsérteni...de szerintem mindennek van határa, javaslom kizárását a PH!-ról."

  Üdv!

  Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!

Hozzászólok Aktív témák