Hozzászólok Aktív témák

 • DarthPeeter

  aktív tag

  Ha jobban belegondolok az írásod alapján egyetértek veled 90%-ban.Minek tagadjam,valóban a korosztályom elég sok éretlen emberből áll ez tény és való.Látom a sulimban is ezt eleget....
  Arra is tudok példát felhozni emlékeimből hogy bóvli dolgokat adnak el az osztálytársaim egymás között.Nákunk is ez ment.Volt egy nevezzük gyengébb értelmi szintű egyénnek akire gyakran rásózták a sok bóvli cuccukat a többiek.De ez a srác kitűnik az iskolából is amilyen "okos".
  Elég szomorúnak tartom, hogy nem tudják egyesek, hogy mi értéke van a pénznek.Én 13-14 évesen (sőt még korábban..) már kapizsgáltam, hogy mennyit is kell dolgozni érte.Az meg a szülő felelőssége ( persze ez részben keresettől is függ),hogy hetente 20000 forinttal engedi-e el a gyerekét a suliba (ismerek nem 1-2-őt) vagy 2-3 ezerrel, na meg az is, hogy nem tűnik fel otthon hogy fogynak a tizesek..
  Köszönöm, hogy némi bizalmat szavazol nekem és szerintem nyugodtan megbízhatsz mások hírdetéseiben is,csak alaposnak kell lenni és oda kell figyelni.Sosem megyek bele előreutalásba,postába stb.Csak és kizárólag személyes átvétel.Ha messze lakik az illető keressen közelebbit.
  Engem 10 éves Lajcsikák nem igazán csaptak még be, remélem ezentúl is így lesz.Csak figyelni kell és követni az általam felsorolt dolgokat.

Hozzászólok Aktív témák