Hozzászólok Aktív témák

 • DarthPeeter

  aktív tag

  Hogy egy kicsit hozzászóljak a témához.Én 17 éves vagyok és elég sűrűn adom veszem az alkatrészeket a gépemben, de én ezt úgy csinálom, hogy nem vetetek magamnak alkatrészt vagy PC-t a szüleimtől,hanem inkább amit erre szánnak összeget, azt kérem tőlük és abból én döntöm el mit veszek.Szerintem nincs korhoz kötve az, hogy ki,hogy dönt a dolgairól,eladja-e vagy sem.Persze most nem jogilag értem.
  Ja és igen.Nem tartozom azok közé akiknek a szülei több tíz vagy százezer forint nagyságrendű ajándékokat vagy csak simán cuccokat kapjak tőlük.Nem minden család teheti ezt meg.Ezért dolgozok én is egész nyáron, hogy amit én meg akarok venni azt meg is vehessek.Ráadásul nem is könnyű fizikai munkát szoktam végezni, hanem pl kamionrakodást nem éppen a legkönnyebb árukkal.
  Ja és az én szüleim tudnak mindenről és azt is tudják, hogy nem vagyok az a fajta lökött gyerek aki átverné a másikat vagy irreálisan kicsi vagy nagy összegekért adnám el a dolgaim.
  Bizonyos szempontból szerencsés vagyok,mert a bátyám nagyon sokat segít nekem az eladásokban, DE ennek ellenére önállóan végzem az üzleteket.
  Ezzel, csak azt akartam elmondani, hogy ne nézz minden fiatalt meggondolatlan éretlen kis taknyosnak.

Hozzászólok Aktív témák