Hirdetés

 • Thyb

  senior tag

  Az átlag muszlimokat nem is érdekli az, hogy mi történt dániában. Ezt csak a szegéányebb államokban lehet megtenni ahol nagy a nyomor. Mint már azt hangoztattam itt egyes fórumokon a terrorizmus elleni harcot nem lehet fegyverrel megnyerni, mint a Szovjet vagy Jugoszláv partizánok ellen sem tudtak a náci erők hatékony eszközöket bevetni a 2VH idején. Ha megöltek 1-et, kettő lépett a helyébe. A terrorizmussal is ez a helyzet.
  Az egyetlen megoldást a gazdasági, tudományi felvirágoztatásban látom. Ha felvilágositod őket, és kenyeret adsz nekik akkor sokkal hamarabb kulturáltá válnak. Nézd meg Dubai-t vagy más gazdag közelkeleti államokat/emirségeket. Ott nincs hőbörgés, robbangatás, lázongás. A legnagyobb gondot maga az arab nép temperamentuma jelenti. Ők nem szoktak hozzá a munkához, hisz harcos nemzet, és harcokból éltek. Mezőgadaságot a helyrajzi adottságok végett sem végezhettek. Max nomád álattenyésztéssel foglalkoztak.
  Ilyen történelmi multtal nem valószinű, hogy saját környezetükben hajlamosak lennének beállni a gyártószalag mellé operátornak. Ez padig nagyon megneheziti a gazdasági felzárkózást, ami a problémák megoldását továbbra is függőben hagyja.

  Ha a hatalom csúcsán nincs erkölcs, alatta nincs szabadság.