Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz manchester85 #11928 üzenetére

    Az iOS egyértelműen jobban optimalizált rendszer, ergo kifinomultabb és érzékenyebb koncepciót égetett bele a rendszer,.
    Ez igy van, es el is ismerem. Valoban az.

    s érzékenyebb koncepciót égetett bele a rendszer, mint beléd a bugos android a még bugosabb sense-szel.
    Abbahagyhatnad a szemelyeskedest. PEdig mar kezdtem orulni, hogy normalis, korrekt reakciot irtal.

    Attól, hogy ezt te nem érzed (teljesen nyilvánvalóan) miért állsz le vitázni, amikor más a viszonyítási alapotok?

    Egy dolog miatt: mert nem lehet altalanosan mindenre es mindenkire rahuzni. Ha az lett volna ott, hogy tobbnyire, vagy van olyat eset, vagy barmi hasonlo, egy szavam sem lett volna. De hogy kell, es ezt altalanosan mindenkire ervenyesre tartva, nos , ezzel volt gondom.

    A szerkesztesedre: kerlek, tedd felre a szemelyeskedest. Aki normalisan reagal, es nem a szemelyem ellen tamad, fura mododn, megtalalom a kozos hangot es ok is velem, meg akkor is , ha total ellentetes a velemenyunk. Lehet , hogy franko csavonak hiszed magad a kiskegyedezessel, de talan nem kene, egyreszt mert szemelyeskedes, amit az alapelvek is tilt, masreszt viszont, mert hiaba is hiszed, hogy tenyleg igazad van, nem ismersz szemelyesen, de meg itt is csak feluletesen, en sem kuldelek el oda, ahova valo lennel(szerintem).

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák