Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    válasz #05304832 #8754 üzenetére

    Az appok támogatásának semmi köze az Apple-höz, egyes egyedül a fejlesztőn múlik, hogy milyen API-kat használ az alkalmazásában és azon API-k melyik iOS verzióban jelentek meg, ergo melyik verzió a minimum követelmény hozzájuk és így az apphoz is.
    Ha vannak olyan appok, amik kellenének, de az iOS7 miatt nem tudod felrakni őket, akkor érdemes frissíteni, de csak te tudod, hogy mi a fontosabb számodra, a több app és az újabb funkciók vagy a lehető leggyorsabb működés.
    Auratech: nem is beszélt senki a legújabb modellekről, a kifutó modellekre érkező frissítések hatásairól volt csupán szó.
    "Az optimalizációt az illesztett telepítőcsomagban kellene úgy testre szabni, hogy a megszokott felhasználói élmény ne sérüljön."
    Ez sajnos nem mindig lehetséges, hiszen sokszor annyira elavult már a hardver,h az új funkciók miatt nem lehetséges megtartani a korábbi sebességet, így kompromisszumot kell kötni, új funkciók vagy változatlan sebesség és az Apple sokszor inkább a további támogatás mellett dönt akkor is, ha esetleg az új szoftverrel lassabb lesz 1-1 modell, mint a régebbivel volt.

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák