Új hozzászólás Aktív témák

  • bogyo74

    tag

    Sziasztok,

    Nem tudom, való-e ebbe a topicba egy "kezdő" iOS-es szerintem már milliószor feltett kérdése(i), de feldobnék párat. Természetesen elég sok googlizás után teszem ezt meg.

    Első problémám a szoftveres billentyűzet ékezetes karakterei (önálló billentyűkön), de úgy olvasom, ez jelenleg megugorhatatlan probléma, talán a 9-es iOS meghozza a várva várt funkciót.

    Második problémám, hogy jelenleg firefox-ot használok minden platformon (android, ubuntu, elnézést kérek ;-) ), és szeretném a könyvjelzőimet használni. Első felindulásból szinkronizálni akartam, de most már megelégednék a beimportálással is.
    Megoldásként találtam pár fizetős szinkronizáló appot, ezeket későbbre tartogatom, természetesen megveszem, ha valaki használ is ilyet teljes megelégedéssel. De hogy megvegyek 5-öt, és ne működjön, azt most nem kívánom. Másik lehetőségnek látnám, hogy chrome-ba beimportálom a könyvjelzőimet, felteszem a chrome-ot a pad-ra, majd oda átszinkronizálom a saját eszközeivel, egyelőre ezt sem preferálom. Az androidos világ után egyelőre lubickolnék kicsit a Safariban.

    Első körben ezek a fő problémáim, ha tudtok, kérlek segítsetek, vagy irányítsatok át a megfelelő helyre (diszkréten, légy szíves ;-) )

    Bogyó

Új hozzászólás Aktív témák