Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    válasz vadászcsiga #7457 üzenetére

    Hidd el, hogy programozni nem olyan egyszerű mint hiszed. Attól, mert valamit megírsz egy kódban, (tegyük fel, hogy jól) és módosítod a kódnak egy látszólag attól független részét, az nem azt jelenti, hogy az jól megírt kódrészlet nem tud elromlani. Itt az elromlást nem úgy kell érteni, hogy eltűnik onnan egy karakter, de a fordító nem dob rá hibát, hanem egy olyan bonyolult kódban, mint egy operációs rendszer, annyi függőség van a különböző részei között, hogy nagyon nehéz azt átlátni és a fordító se képes minden hibát kimutatni.

    Ezzel én nem az Apple-t akarom védeni, mert én is úgy látom, hogy igencsak hibásak abban, hogy egyre inkább instabilabb iOS verziókat adnak ki a régebbiekhez képest, én csak általánosságban akartam reagálni egy kicsit a hozzászólásdra, fejlesztői szemmel.

    Azt sem szabad elfelejteni, hogy anno, iOS 5-6 idején, alig volt néhány eszközük. Most? Had ne kelljen összeszámolnom. Az csak egy dolog, hogy már architektúrában is eltérnek egymástól a különböző iOS-t futtató eszközök, de mivel ettől függetlenül megpróbálják ezeket összehangolni és emellett beletolni az új és új funkciókat, így nem csoda, ha gyűlnek a bugok.

    Nyilván felmerülhet a kérdés, hogy jó, akkor miért tűnik lassan jobb választásnak egy Driod vagy egy WP, nekik miért sikerül ez mégis? Talán ezt azzal magyaráznám, hogy Ők mindig több hardverre fejlesztettek és sokkal nagyobb fejlesztői bázissal is rendelkeznek véleményem szerint. De ezen részébe már nem mennék bele, mert így is nagyon off.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák