Új hozzászólás Aktív témák

  • D@niel

    addikt

    válasz nbence94 #6043 üzenetére

    nekem is e héten érkezett, én beállítottam mindent, majd update, megint végig mentem rajta, így két perc helyett három volt, nehezen hevertem ki :)

    @czanga: én is ezt a két modellt néztem ki, a kisebb mellett döntöttem, szerintem ez sokkal jobban használható méret, kézben megfogom és simán megírom ezt a kommentet, busz-vonatozásnál is inkább a Mini a célszerű. annyira egyébként nem kicsi a kijelző méret, hamar megszokja az ember. a videózás nálam is szempont volt, belátom persze, hogy a nagyobb kijelzőn jobb filmezni, de számomra elég ez a méret is, gyönyörű a kijelző, azóta pixelesnek latom a 4s-em:)
    nálam meg a jegyzetek használata a szempont az egyetemen, ez majd szeptemberben derül ki, hogy mennyire jó. az biztos, hogy az irat tartómban simán el fog férni, tokban van, de alig van súlya.
    szerintem játszani is jobb kisebb méretben, ezt nehezebben tudom megindokolni, arra gondolok, hogy a kijelzőn megjelenő gombokat (pl bb racing-ezt feltétlen próbáld ki, egyik kedvencem! ingyenes) könnyebben elérem, temple run-kézben van, jobban tudom forgatni.
    anno a legelső generációs iPadem volt, ahhoz képest jobb ez a kijelző méret, használat közben úgy is bele merűlsz a tartalomba.
    a hordozhatóság, használat közbeni kényelem nagyon nagy előny a Mini javára.

    [ Szerkesztve ]

    𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031

Új hozzászólás Aktív témák