Új hozzászólás Aktív témák

  • -Scarface-

    csendes tag

    Sziasztok,

    Problémám lenne. Kritikus fajta. Anyósomnak vett egy ipadet az após hardverapróról.

    iPad 4. A legfrissebb iOS 8.1.2 van rajta. És elkapta az iOS 8-as népbetegséget azaz a Blue Screen of Death-et. Próbáltuk updatelni fileból. Restorolni, restorolni file-ból. Resetleni. Factory resetelni. A hiba randomra előjön. Az ipad fogja magát és leáll random időpontokban. Aztán egyszercsak el sem indult és csak DFU módba tudtam már rakni. Így látja az itunes de 3194-es és 4005 ös hibával eldobálja a firmware frissítési próbálkozásaimat. Most gyakorlatilag brick....volt a mai napig amikor is egyszer csak a próbálkozások közepette bedugtam az USB-be bekapcsoltam és csirbú-csirbá elindult mikor megnyomtam a power gombot. Aztán megint kék halál, majd ezek után itunesból frissítettem IPSW fileból. Újraindult majd 5 perc után megint Blue screen of death. Ezek után restore IPSW-ből. Megint kék halál ezúttal megint brick állapotba került. Csak DFU megy ott is annyit lát az itunes hogy ez egy ipad.

    Végig túrtam a netet lehetséges megoldásokért. 4 napja ezzel szívok, de nem sikerül megoldanom. Tapasztalt valaki még hasonlót (külföldi fórumokon azt olvasom nem mi vagyunk az eredetiek és sok embernek van ilyen hibája főleg 8.0.0. óta)? Esetleg valaki tud rá valami megoldást??

    Jelenleg azt se értem, hogy sikerült mégiscsak elindítani a mai nap. Garancia már nincs a készülékre és akitől vették pedig nem elérhető már telefonon, szóval megoldást keresek, de kezdem feladni.

Új hozzászólás Aktív témák