Új hozzászólás Aktív témák

  • silmatauki

    őstag

    válasz nbence94 #4299 üzenetére

    "bevallom nekem kijelző + kamera miatt tetszik jobban a második Air, a touch id-t itthon még nem lehet igazán kihasználni."

    Az Air2-ben levő kamera nem annyival jobb az Air1, ill. Mini2-belinél, hogy emiatt megérné a váltás. Sajna a legtöbb review (fényképészeti hozzáértés híján) hibásan azt írja, hogy az Air2-ben az iPhone 5S kameramodulja van bent. Ez nagy hülyeség – ugyanolyan kicsi a szenzor, mint az Air1 / Mini2-ben, és emiatt még az iPhone 5-nél is egyértelműen gyengébb minőségű fényképeket produkál. (Eleve be se fért volna egy 1/3”-as modul (az 5S-sel kezdődően az van az iPhone-okban) a készülékházba – lásd az 1/3”-as iPhone6 “kilógó” kamerája)

    Az egyetlen előnye az Air1/Mini2-höz képest a 120 fps-es (vs. 60) slo-mo mód és a +3 Mpixel. Ez utóbbi azonban nem párosul egyértelműen jobb pixel-szintű minőséggel.

    A képernyő tükröződés-mentessége viszont valóban sokkal jobb. Ha nem használsz majd képernyővédőt (ami valszeg csökkentené a tükröződés-mentességet), és zavar a tükröződés bármelyik régebbbi iPad-en, akkor már emiatt is érdemes az Air2-t venni. Meg a RAM / gyorsabb CPU miatt, persze.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák