Új hozzászólás Aktív témák

  • ROBOTER

    addikt

    válasz mrkorooo #3949 üzenetére

    Volt anno egy iPad (1. gen), ami forradalmat csinált. Gyengéje volt a 256MB RAM, de akkor a weboldalak is kisebbek voltak. Minden elfogadható sebességű volt rajta (iOS 4.x.x -vel érkezett), a Safarit nem lehetett kiakasztani, nagyon szép volt a design, bár nyilván jóval nehezebb volt és picit vastagabb, szélesebb.

    Elég sok hír jelent meg arról, hogy nem fogynak jól az iPadek, túl nagy a termékciklus, az emberek 3 évet is kivárnak a következőig, míg mobiltelefonnál ez általában rövidebb időszak. Ezt az Apple egyértelműen megpróbálja letolni az emberek torkán.

    Egyrészt a szoftverfrissítések használhatatlanná teszik a régebbi iPadeket. Nekem 3. gen. van, iOS 8-cal lényegében kínszenvedés használni, a Safari röhej, de a többi böngésző is idegesítően kínlódik. Kollégám 2. generációs iPadjét (5.x.x van rajta, nem frissít) babráltam a minap, sokkal-sokkal gyorsabb, mint az enyém.

    Másrészt megjelent egyfajta igénytelenség, ami eddig az androidos vonal jellemzője volt. Vannak szemet (agyat) gyönyörködtető dolgok, de egyre kidolgozatlanabbak a részletek, egyre több a kapkodás, a hiba.

Új hozzászólás Aktív témák